ASUS lansează noi plăci de bază ROG Strix, Prime şi TUF Gaming

11.04.2018
ASUS lansează noi plăci de bază ROG Strix, Prime şi TUF Gaming

ASUS măreşte portofoliile gamelor ROG Strix, Prime şi TUF Gaming şi lansează seriile de plăci de bază H370, B360 şi H310.

Recomandate pasionaţilor de jocuri PC şi creatori de conţinut care au nevoie de performanţe ridicate, noile plăci de bază sunt optimizate pentru procesoarele Intel Core 8th gen şi aduc opţiuni sumplimentare de conectivitate la un preţ accesibil.

Fiecare dintre plăcile de bază nou lansate dispun de un UEFI BIOS cu opţiuni avansate pentru overclocking şi suport pentru salvarea de profile personalizate cu setări. Printre facilităţi se numără şi ajustarea inteligentă a ventilatoarelor sistemului, pe baza temperaturii procesorului video montat pe anumite plăci grafice ASUS sau ROG, facilitând o răcire mai bună în sesiunile de gaming. Cei care apreciază efectele de lumini au la dispoziţie tehnologia Aura Sync, permiţând setarea de efecte personalizate şi sincronizarea iluminării RGB pentru plăcile de extensie compatibile.

În plus, H370 şi B360 îşi depăşesc predecesorul Z370 prin faptul că integrează suport USB 3.1 Gen 2 şi interfaţă de reţea Wi-Fi 802.11ac (opţional). Lista facilităţilor continuă cu suport pentru memoria Intel Optane, accelerând performanţele hard disk-urilor mecanice şi viteza de pornire a aplicaţiilor.

Seria ASUS Prime se adresează creatorilor de conţinut şi utilizatorilor care au nevoie de productivitate crescută. ASUS TUF Gaming integrează un design cu motive militare iar gama Republic of Gamers (ROG) Strix plusează cu îmbunătăţiri cerute de gameri, aspect inedit şi o performanţe pe măsură.

Plăcile de bază ASUS H370, B360 şi H310 sunt disponibile global începând cu data de 3 aprilie 2018.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult