Huawei anunță noile căști wireless de top, Freebuds Pro 2

24.06.2022
Huawei anunță noile căști wireless de top, Freebuds Pro 2

Lansate acum doi ani, căștile Freebuds Pro au trecut la o nouă generație, noua serie Huawei Freebuds Pro 2 venind cu multiple optimizări pentru fidelitatea audio și o implementare Noise Canceling mult mai eficientă.

Dezvoltate în colaborare cu specialiștii producătorului francez de echipamente audio Devialet, noile căști Huawei se aseamănă cu generația anterioară doar la partea designului exterior, producătorul asigurând astfel că viitori cumpărători vor face imediat legătura cu seria anterioară, de altfel foarte reușită. În schimb, noul model Freebuds Pro 2 aduce îmbunătățiri majore la partea de performanță, redarea audio fiind asigurată cu un sistem Quad-Magnet Dynamic driver, capabil să reproducă practic întreaga plajă de frecvențe audibile pentru urechea umană. Potrivit companiei producătoare, noile căști true wireless pot reda efecte de bass începând cu frecvența de 14Hz, în timp ce driverul acordat pentru tonuri medii-înalte se plafonează undeva spre 48000Hz.

Potrivit Huawei, există suport Hi-Res Audio, respectiv „Triple Adaptive Equalizer”, în care volumul, poziția și sunetul sunt toate ajustate simultan pentru a obține o redare optimă. De asemenea, Huawei susține că anularea activă a zgomotului funcționează în trei etape, atingând o eficiență de până la 47 dB în atenuarea sunetelor ambiante. Astfel, aceasta ar fi cea mai eficientă implementare Noise Canceling oferită de Huawei pe căștile sale wireless, o performanță posibilă cu ajutorul microfoanelor triple și procesarea asistată de AI.

Specificații Huawei FreeBuds Pro 2

  • Conectivitate Bluetooth 5.2, cu encodare LDAC Hi-Res și suport pentru conectarea simultană la două dispozitive
  • Tehnologie Quad Magnet 11mm Dynamic drivers, cu răspuns în frecvență de la 14Hz la 48 Khz
  • Egalizator audio triplu-adaptiv (prin aplicația pentru smartphone)
  • Optimizare Ultra-low latency pentru sesiunile de gaming
  • Tehnologie Hybrid Active Noise Cancellation Technology, asistată cu 3 microfoane per cască – atenuare cu până la 47dB a zgomotelor ambiante
  • Suportă modurile de utilizare Intelligent Dynamic ANC -Ultra Mode, Cozy Mode și General Mode
  • Garantate pentru blocarea zgomotului de vânt până la viteza de 6m/s
  • Acmumulator de 55mAh în fiecare cască (autonomie 4h cu Noise Canceling sau 6.5 ore în modul normal
  • Acumulator de 580mAh în carcasa pentru transport (până la 18 sau 30 ore autonomie cumulată, prin încărcări succesive)

Căștile vin cu certificare IP54, oferind protecție minimă la stropirea cu apă, dar nu și imersie.

Noua serie Huawei FreeBuds Pro 2 este așteptată în magazinele europene de luna viitoare, în trei versiuni de culoare: blue-silver, ceramic-white și frost-silver. Prețul recomandat este de 199 euro.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult