Mobvoi a lansat TicWatch C2+, un smartwatch cu 1 GB memorie RAM și suport GPS

24.06.2020
Mobvoi a lansat TicWatch C2+, un smartwatch cu 1 GB memorie RAM și suport GPS

Compania chineză Mobvoi a lansat un nou smartwatch, modelul TicWatch C2+, care rulează Wear OS și are 1 GB memorie RAM. Acesta este cel mai rapid ceas cu preț accesibil care folosește sistemul de operare dezvoltat de Google.

Ceasurile care rulează platforma Wear OS au nevoie de mult RAM pentru a se mișca bine, spre deosebire de cele care folosesc alte sisteme de operare.

Capacitatea de stocare internă a noului model de la Mobvoi este de 4 GB.

Dispozitivul include chipsetul mai vechi Snapdragon Wear 2100, pe care Mobvoi îl preferă. Qualcomm oferă și un model mai eficient din punct de vedere energetic, Snapdragon Wear 3.100.

Ecranul AMOLED are diagonala de 1,3” și oferă rezoluție de 360 x 360 pixeli. Ceasul se conectează la smartphone-urile cu Android sau iOS prin intermediul conexiunii Bluetooth 4.1.

Producătorul promite autonomie mai bună

Potrivit producătorului, TicWatch C2+ are o autonomie a bateriei de până la două zile. La acest capitol, cei care au testat modelul anterior, TicWatch C2, au fost nemulțumiți.

Cei care caută un ceas inteligent cu autonomie foarte mare ar putea fi interesați de Amazfit Ares, care oferă suport pentru 70 de sporturi/activități și are autonomie a bateriei de până la 14 zile.

În rest, ceasul Mobvoi nu iese în evidență în mod special. Dispozitivul are un design reușit, le oferă utilizatorilor posibilitatea de a face plăți mobile prin intermediul cipului NFC (via Google Pay), dispune de suport pentru asistentul vocal Google Assistant și de rezistență la praf și apă (rating IP68). Mai mult, pasionații de jogging sau plimbări cu bicicleta vor aprecia prezența unui modul GPS în smartwatch.

TicWatch C2+ este disponibil în trei variante de culoare – Rose Gold, Onyx și Platinum – la prețul recomandat de 210 dolari. Ceasul poate fi comandat pe site-ul producătorului sau pe Amazon.

Foto: Mobvoi

Urmărește Go4IT.ro pe Google News