Bărbat, fotografiat într-un autobuz cu un șarpe viu pe post de mască

16.09.2020
Bărbat, fotografiat într-un autobuz cu un șarpe viu pe post de mască

Se știe că măștile de protecție ajută semnificativ la combaterea noului coronavirus. Eficiența lor depinde, însă, de materialul din care sunt realizate.

Un bărbat din Manchester, Marea Britanie, a fost fotografiat în timp ce avea un șarpe viu pe post de mască, într-un mijloc de transport în comun.

O femeie, pasageră a aceluiași vehicul, a declarat că inițial a crezut că persoana respectivă poartă o mască mai ieșită din comun. Animalul, viu, nu a deranjat pe nimeni, potrivit acesteia. „Mi s-a părut foarte hazliu”, a declarat ea.

Se pare că e legal să folosești un șarpe pe post de mască

Potrivit unui purtător de cuvânt al companiei de transport în comun, regulile impuse de autorități nu îi obligă pe oameni să poarte un anumit tip de mască, ci să își acopere gura și nasul. În acest caz, reptila acoperea cele două organe, așa că bărbatul nu a făcut nimic ilegal.

Nu este primul incident neobișnuit petrecut într-un autobuz în timpul pandemiei. O tânără din Columbia a filmat un clip pentru adulți „high tech” într-un autobuz, fără a purta mască.

În Marea Britanie, oamenii sunt obligați să își acopere, în mijlocale de transport în comun, nasul și gura.

Sursa: The Independent

CITEȘTE ȘI:

Designerii iPhone au creat două măști de protecție: Apple Face Mask și ClearMask

Grupul Gândul lansează o campanie outdoor de conștientizare a purtării măștilor în contextul pandemiei COVID-19

Mask Gun: pistolul care „împușcă” trecătorii cu măști chirurgicale. VIDEO

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult