FOTO: Soluția găsită de un bărbat căruia soția i-a cerut să aranjeze frumos grădina

11.09.2020
FOTO: Soluția găsită de un bărbat căruia soția i-a cerut să aranjeze frumos grădina

Un bărbat i-a făcut o surpriză soției care i-a cerut să aranjeze frumos grădina. Adrian Shaw a adus o replică de T-Rex, pe care a așezat-o în poziție cu o macara.

Bărbatul din suburbia Lillington, din Anglia, a comandat o replică de T-Rex cu înălțime de 3,5 metri. „Proiectul este un rezultat al cerinței soției mele, care a vrut ca grădina să arate frumos”, a declarat Shaw. „M-am gândit că nimic nu poate arăta mai frumos în grădină decât o replică de 3,5 metri de T-Rex, așa că am cumpărat una”, a adăugat el, potrivit publicației locale The Courier.

Citește și: Google aduce, prin AR, dinozauri 3D direct în fața ta

Din fericire, soția lui Shaw este o iubitoare a filmelor „Jurassic Park” și se uită des la documentare despre viața naturală.

Reacția primită de bărbat nu a fost cea așteptată

Deborah Shaw a suferit, însă, un șoc când a descoperit, noaptea, „dinozaurul”. Femeia a ajuns când s-a întunecat acasă și nu a apucat să vadă surpriza, deoarece soțul ei a amânat dezvăluirea pentru a doua zi dimineața.

Citește și: Un fermier din Michigan a descoperit scheletul unui mamut în timp ce săpa un şanţ de scurgere

Noaptea, femeia a trebuit să scoată câinele afară, la ora 4:00, și s-a speriat foarte tare de replica de T-Rex. Deborah l-a certat pe soțul ei pentru idee și nu pare încântată de dinozaur. Totuși, copiii familiei o roagă pe femeie să îl păstreze pe „Dave”, cum au botezat replica de prădător preistoric.

Foto: Adrian Shaw