FOTO: Soluția găsită de un bărbat căruia soția i-a cerut să aranjeze frumos grădina

11.09.2020
FOTO: Soluția găsită de un bărbat căruia soția i-a cerut să aranjeze frumos grădina

Un bărbat i-a făcut o surpriză soției care i-a cerut să aranjeze frumos grădina. Adrian Shaw a adus o replică de T-Rex, pe care a așezat-o în poziție cu o macara.

Bărbatul din suburbia Lillington, din Anglia, a comandat o replică de T-Rex cu înălțime de 3,5 metri. „Proiectul este un rezultat al cerinței soției mele, care a vrut ca grădina să arate frumos”, a declarat Shaw. „M-am gândit că nimic nu poate arăta mai frumos în grădină decât o replică de 3,5 metri de T-Rex, așa că am cumpărat una”, a adăugat el, potrivit publicației locale The Courier.

Citește și: Google aduce, prin AR, dinozauri 3D direct în fața ta

Din fericire, soția lui Shaw este o iubitoare a filmelor „Jurassic Park” și se uită des la documentare despre viața naturală.

Reacția primită de bărbat nu a fost cea așteptată

Deborah Shaw a suferit, însă, un șoc când a descoperit, noaptea, „dinozaurul”. Femeia a ajuns când s-a întunecat acasă și nu a apucat să vadă surpriza, deoarece soțul ei a amânat dezvăluirea pentru a doua zi dimineața.

Citește și: Un fermier din Michigan a descoperit scheletul unui mamut în timp ce săpa un şanţ de scurgere

Noaptea, femeia a trebuit să scoată câinele afară, la ora 4:00, și s-a speriat foarte tare de replica de T-Rex. Deborah l-a certat pe soțul ei pentru idee și nu pare încântată de dinozaur. Totuși, copiii familiei o roagă pe femeie să îl păstreze pe „Dave”, cum au botezat replica de prădător preistoric.

Foto: Adrian Shaw

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult