Coronavirus: Un patron a instalat un gard electric în fața barului

16.07.2020
Coronavirus: Un patron a instalat un gard electric în fața barului

Unii patroni de baruri instalează roboți pentru a proteja oamenii în pandemie, iar alții aleg să folosească… un gard electric.

Jonny McFadden, patronul Star Inn din St Just, Cornwall, vrea să îi încurajeze pe clienți să păstreze distanțarea socială, transmite BBC News.

Gardul electric este unul normal, precum cele folosite pentru a împrejmui loturi de teren. Întrebat dacă este conectat la rețeaua de electricitate, McFadden a declarat: „Hai să afli – există un factor de frică și funcționează”.

Foto: Google Maps

Gardul își face treaba, potrivit patronului. „Oamenii stau la distanță de el, oamenii sunt ca oile”, a mai spus McFadden.

Asigurătorul nu este încântat de prezența unui gard electric

Decizia de a instala dispozitivul nu a afectat afacerea. Oamenilor li se pare hazlie ideea, iar unii clienți merg să bea ceva acolo pentru a vedea soluția găsită de patron în pandemie.

Singurul care nu este încântat de gard este brokerul de asigurare al lui McFadden. „Sper că nu electrocutează oameni”, i-a zis acesta unui nepot al patronului barului.

Pentru a descuraja contactul dintre oameni, un bar din Sevilla, Spania, a instalat un robot care servește bere. „Barmanul” se numește Beer Cart și a devenit o atracție locală. O cafenea din Coreea de Sud a venit cu o soluție și mai avansată – un chelner robot.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News