Descoperire neașteptată făcută în stomacul unui pacient care avea crampe

25.07.2022
Descoperire neașteptată făcută în stomacul unui pacient care avea crampe
Foto: Profimedia Images

O echipă de medici din Egipt a extras un telefon din stomacul unui pacient. Se pare că bărbatul înghițise dispozitivul în urmă cu câteva luni.

Telefonul i-a provocat pacientului o infecție. Acesta a fost operat de urgență la Aswan Univeristy Hospital, după ce medicii au observat, la radiografie, că în stomacul acestuia se afla un corp străin. Spre surprinderea lor a fost vorba despre un telefon mobil.

Telefonul extras de doctori în Egipt.

Starea pacientului este bună după intervenția chirurgicală. Nu știm ce l-a determinat pe bărbat să înghită dispozitivul mobil.

Electronice sunt descoperite frecvent în corpurile oamenilor

Incidentul din Egipt s-a petrecut la doar o lună după ce un bărbat din Kosovo a înghițit o clonă de Nokia 3310. În cazul respectiv doctorii au scos dispozitivul folosind un endoscop. Telefonul a fost tăiat în trei bucăți și scos pe gură.

Citește și: Un iPhone a oprit un glonț care i-ar fi putut fi fatal unui soldat ucrainean. VIDEO

Aceste incidente nu sunt are. Medici din statul Assam din India au descoperit un cablu de încărcare pentru telefon în vezica unui bărbat care acuza dureri de stomac.

„Pacientul a ajuns la noi cu dureri puternice la abdomen și ne-a spus că a înghițit din greșeală un cablu de telefon”, a declarat medicul Walliul Islam. Doctorul a adăugat că pacientului i s-a făcut o endoscopie, dar cablul nu a fost găsit în stomac. Cablul a fost inserat prin uretră.

Sursa: Arab News

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult