Descoperire tulburătoare făcută în abdomenul unei femei la nouă luni după o operație

22.07.2020
Descoperire tulburătoare făcută în abdomenul unei femei la nouă luni după o operație
Foto: Pixabay

Medicii de la un mare spital din Accra, Ghana, au lăsat, accidental, un prosop în corpul unei femei căreia i-au făcut operație cezariană.

Incidentul s-a petrecut în 2015 la Ridge Hospital din capitala statului african, transmite Pulse Ghana. Gafa medicală a fost descoperită după nouă luni în care femeia a avut dureri insuportabile. Mai mult, pacienta vomita frecvent o substanță verde, ca și cum ar fi „mâncat iarbă proaspătă”.

Femeia a mers de două ori la Ridge Hospital, dar medicii i-au spus că nu pot face nimic la nouă luni după operație.

Pacienta a fost dusă la un alt spital, iar acolo i s-a făcut o radiografie. Cu această ocazie, personalul medical a făcut descoperirea șocantă în abdomenul femeii.

Spitalul care a operat-o pe femeie este unul controversat

Pacienta a fost operată, iar din interiorul ei a fost scos un prosop de mari dimensiuni.

Medicul care a operat-o prima dată pe femeie i-a recomandat să uite incidentul, deoarece un proces ar costa-o mulți bani.

Femeia a povestit incidentul în timpul unei emisiuni recente de la Angel FM.

Ridge Hospital este o instituție medicală controversată. Recent, un bărbat a declarat că soția lui a murit după un diagnostic greșit pus de medicii de acolo.

Un incident similar s-a petrecut în Marea Britanie. În 2018, o mamă a acuzat medicii de la spitalul în care a născut că i-au lăsat pansamente în corp după operație, transmite BBC News.