Descoperire tulburătoare făcută în abdomenul unei femei la nouă luni după o operație

22.07.2020
Descoperire tulburătoare făcută în abdomenul unei femei la nouă luni după o operație
Foto: Pixabay

Medicii de la un mare spital din Accra, Ghana, au lăsat, accidental, un prosop în corpul unei femei căreia i-au făcut operație cezariană.

Incidentul s-a petrecut în 2015 la Ridge Hospital din capitala statului african, transmite Pulse Ghana. Gafa medicală a fost descoperită după nouă luni în care femeia a avut dureri insuportabile. Mai mult, pacienta vomita frecvent o substanță verde, ca și cum ar fi „mâncat iarbă proaspătă”.

Femeia a mers de două ori la Ridge Hospital, dar medicii i-au spus că nu pot face nimic la nouă luni după operație.

Pacienta a fost dusă la un alt spital, iar acolo i s-a făcut o radiografie. Cu această ocazie, personalul medical a făcut descoperirea șocantă în abdomenul femeii.

Spitalul care a operat-o pe femeie este unul controversat

Pacienta a fost operată, iar din interiorul ei a fost scos un prosop de mari dimensiuni.

Medicul care a operat-o prima dată pe femeie i-a recomandat să uite incidentul, deoarece un proces ar costa-o mulți bani.

Femeia a povestit incidentul în timpul unei emisiuni recente de la Angel FM.

Ridge Hospital este o instituție medicală controversată. Recent, un bărbat a declarat că soția lui a murit după un diagnostic greșit pus de medicii de acolo.

Un incident similar s-a petrecut în Marea Britanie. În 2018, o mamă a acuzat medicii de la spitalul în care a născut că i-au lăsat pansamente în corp după operație, transmite BBC News.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult