Doi foşti angajaţi ai unei companii de IT călătoresc în jurul lumii cu banii câştigaţi de pe urma clipurilor video cu scenele lor de amor

Doi foşti angajaţi ai unei companii de IT călătoresc în jurul lumii cu banii câştigaţi de pe urma clipurilor video cu scenele lor de amor
Kim (22 de ani) şi Paolo (27 de ani) sunt doi tineri care s-au cunoscut în timpul unei partide de sex în trei. Cei doi s-au îndrăgostit, iar la scurt timp după aceea au lansat o afacere care le permite acum să călătorească în jurul lumii. 
 
Ei se filmează făcând dragoste în locurile exotice pe care le vizitează şi nu numai, apoi încarcă clipurile pe un site care le aparţine, numit Hello Lustery. Cine doreşte să vizioneze un material plăteşte cinci dolari. Site-ul găzduieşte şi înregistrări cu alte persoane. 
 
 
Mai mult, tinerii (care sunt şi swingeri) primesc cereri de la companii care doresc ca ei să se filmeze făcând dragoste pe proprietăţile lor. 
 
Acum, site-ul le asigură venituri suficiente, iar cei doi şi-au dat demisia de la locurile de muncă pe care le aveau într-o companie de IT. 
 
 
Kim şi Paolo s-au filmat până acum făcând sex în Franţa, Germania, Italia, Polonia, Grecia, Argentina, Muntenegru, Spania şi România.
 
În Italia au fost prinşi făcând sex în public şi amendaţi, iar în Franţa au fost arestaţi din acelaşi motiv. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video