GoBoat, barca electrică pe care o poți căra în rucsac (VIDEO)

26.05.2023
Sursa: GoBoat

GoBoat este o barcă pneumatică electrică ce poate fi transportată într-un rucsac de mari dimensiuni sau într-o geantă.

Ambarcațiunea este construită dintr-un material proprietar, foarte rezistent, numit AirCore. GoBoat cântărește doar 25 de kilograme.

Când este umflată, barca are formă rotundă, pentru o stabilitate mai mare. De aceea, acest model este potrivit în mod special pentru pescari. Pentru un nivel sporit de siguranță, GoBoat are trei camere independente care se umflă cu aer.

Motorul de 12V are un ax de 60 de cm (care are în capăt o elice cu două pale) și este montat la provă. Sunt disponibile cinci viteze pentru mersul înainte și două pentru mersul înapoi.

Citește și: TOP 5: Cele mai bune jocuri video de pescuit și pentru pescari

Barca poate fi folosită în apă dulce sau sărată. Sunt disponibile mai multe versiuni. Stealth, de exemplu, este vopsită în culori de camuflaj.

Versiunea mini a GoBoat, pentru copii, costă 683 de dolari. Versiunea pentru adulți are prețul de 1.000 de dolari.

Cumpărătorii pot alege să își cumpere bateria de la firmă sau din altă parte. Modelul Li-Ion RoyPow 12V 30AH costă 170 de dolari în magazinul GoBoat. Tot din magazinul oficial clienții pot comanda diverse accesorii, precum o geantă frigorifică, care poate fi prinsă în spatele scaunului bărcii, o pompă sau un încărcător de baterie.

Sursa: GoBoat

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult