Motorola lansează un fotoliu gonflabil ca accesoriu pentru telefoanele Razr

14.08.2020
Motorola lansează un fotoliu gonflabil ca accesoriu pentru telefoanele Razr

Motorola, brand american responsabil pentru primele telefoane mobile și actuală divizie a producătorului chinez de electronice Lenovo, a anunțat un nou produs. Acesta nu este însă unul electronic, însă ar putea fi considerat drept un accesoriu pentru unul dintre telefoanele sale. Este vorba despre… un fotoliu gonflabil. Acesta se numește MINIDIP x RAZR CH(AIR) și nu are nicio funcție specială, nu necesită conectare la priză și nici nu funcționează cu vreo aplicație. Este pur și simplu un… fotoliu gonflabil.

Alăturarea dintre un fotoliu gonflabil și un telefon Motorola este cel puțin ciudată

Lansarea MINDIP x RAZR CH(AIR) este legată însă cumva de promovarea smartphone-urilor din gama Razr, cum sugerează și numele. Este vorba despre un fotoliu pliabil decorat în culoarea Blush Gold, aceeași în care vine și cea mai recentă variantă de Motorola Razr. Acesta este disponibil deja în Statele Unite ale Americii și costă 70 de dolari. Acesta poate fi comandat de astăzi în SUA, dar vine și cu un bonus important.

Este vorba despre un voucher de 200 de dolari pentru achiziția unui Motorola Razr din generația actuală. Practic, din cei 1.500 de dolari pe care Motorola îi cere, mai trebuie să plătești doar 1.300 dacă ai cumpărat și un fotoliu gonflabil de 70 de dolari. Nu este o ofertă rea dacă îți doreai oricum un astfel de scaun de relaxare și dacă voiai să cumperi și un Motorola Razr.

Ca un bonus, MINIDIP x RAZR CH(AIR) are și un suport pentru smartphone, care se potrivește perfect pe dimensiunile lui Razr. Dar această ofertă pare să fie dedicată special publicului din SUA. Sunt slabe șanse ca această ofertă să vină și în Europa, dar ne putem aștepta la alte oferte speciale pentru această regiune. Cu ocazia lansării unui nou model Motorola Razr 2, cel mai probabil, originalul Razr lansat la începutul anului va scădea în preț, având ocazia să devină cel mai accesibil smartphone cu ecran pliabil.

sursa: Android Police

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult