VIDEO: O dronă a surprins ceva neașteptat în turla unei biserici din Rusia

17.08.2016
VIDEO: O dronă a surprins ceva neașteptat în turla unei biserici din Rusia

Un clip care s-a viralizat pe internet prezintă imagini suprinse de o dronă în apropierea unei biserici părăsite, care se pare că este într-o regiune din Rusia. Pilotul dronei apropie aparatul de zbor de turla lăcaşului de cult şi are parte de o supriză: doi tineri care făceau sex.

Se pare că cei doi observă târziu drona, deoarece nu se opresc din activitate imediat. Din fericire pentru ei, drona i-a salvat de la un moment penibil. Peste doar câteva secunde o altă persoană apare în turlă pentru a se bucura de privelişte.

Părerile internauţilor sunt împărţite în ceea ce priveşte incidentul. Unii se concentrează doar pe frumuseţea peisajului, alţii îi felicită pe cei doi îndrăgostiţi pentru decorul ales, iar unii consideră că ceea ce a făcut cuplul este blasfemie, deoarece este vorba de o biserică.

Piloții de dronă suprind frecvent lucruri ieșite din comun

Tot în Rusia, fotograful Slava Stepanov a făcut o descoperire specuaculoasă cu ajutorul unei drone în apropiere de orașul Tyukalinsk din Siberia. Copacii formează, în litere chirilice, cuvântul „LENIN”.

În Hong Kong, un realizator de filme de călătorie a surprins, fără să vrea, cu o dronă o imagine de nuntă care s-a viralizat. Brandon Li îşi folosea drona deasupra unui hotel din Hong Kong, când a dat peste o scenă care nici dacă era regizată nu era atât de ieşită din comun. În imaginea apare un cuplu de proaspăt căsătoriţi întinşi pe o fâşie de gazon, iar pe o masă stă, pe spate, un bărbat dezbrăcat pe jumătate.

Sursa: Mashable

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult