Modul creativ în care un om a salvat cuibul unei păsări aflat într-un stâlp electric putred

03.11.2020
Modul creativ în care un om a salvat cuibul unei păsări aflat într-un stâlp electric putred
Foto: Joilson Brites Antunes

Un angajat de la o companie care se ocupă cu întreținerea liniilor de electricitate a găsit o modalitate creativă prin care a salvat cuibul unei familii de păsări.

Brazilianul Joilson Brites Antunes a primit sarcina să înlocuiască un stâlp de electricitate din lemn, putred, cu unul nou, realizat din beton armat. Bărbatul a observat, însă, că vechiul stâlp era și o casă, pentru un tucan și puii săi.

Citește și: Când copiii și soțul au plecat, femeia a zis că e momentul pentru niște distracție online. Avea să regrete ideea

Antunes a cerut permisiunea angajatorului să facă un artificiu, iar șeful lui i-a dat acordul. Bărbatul a tăiat bucata de stâlp de lemn în care se afla cuibul de păsări și a atașat-o la vârful noului stâlp. „Am interacționat cât de puțin am putut cu cuibul”, a declarat bărbatul pentru presa locală.

Foto: Facebook/Neuton Fischer

Tucanul a apreciat, se pare, efortul lui Antunes și nu și-a părăsit cuibul. Pasărea nu a dat semne că ar fi deranjată de ceea ce s-a întâmplat.

Citește și: Energia solară, oficial, cea mai ieftină sursă de electricitate din istorie

Lucrătorul a publicat pe Instagram o serie de imagini cu tucanul și noua lui casă, mult mai solidă.

 

View this post on Instagram

 

A compaixão para com os animais é das mais nobres virtudes da natureza humana. Charles Darwin – Era pra ser mais um dia de execução de obra, em um dos postes, Tucano alimentando os filhotes no ninho.

A post shared by Joilson Brites (@joilsonantunes_) on

Sursa: The Dodo