Modul creativ în care un om a salvat cuibul unei păsări aflat într-un stâlp electric putred

03.11.2020
Modul creativ în care un om a salvat cuibul unei păsări aflat într-un stâlp electric putred
Foto: Joilson Brites Antunes

Un angajat de la o companie care se ocupă cu întreținerea liniilor de electricitate a găsit o modalitate creativă prin care a salvat cuibul unei familii de păsări.

Brazilianul Joilson Brites Antunes a primit sarcina să înlocuiască un stâlp de electricitate din lemn, putred, cu unul nou, realizat din beton armat. Bărbatul a observat, însă, că vechiul stâlp era și o casă, pentru un tucan și puii săi.

Citește și: Când copiii și soțul au plecat, femeia a zis că e momentul pentru niște distracție online. Avea să regrete ideea

Antunes a cerut permisiunea angajatorului să facă un artificiu, iar șeful lui i-a dat acordul. Bărbatul a tăiat bucata de stâlp de lemn în care se afla cuibul de păsări și a atașat-o la vârful noului stâlp. „Am interacționat cât de puțin am putut cu cuibul”, a declarat bărbatul pentru presa locală.

Foto: Facebook/Neuton Fischer

Tucanul a apreciat, se pare, efortul lui Antunes și nu și-a părăsit cuibul. Pasărea nu a dat semne că ar fi deranjată de ceea ce s-a întâmplat.

Citește și: Energia solară, oficial, cea mai ieftină sursă de electricitate din istorie

Lucrătorul a publicat pe Instagram o serie de imagini cu tucanul și noua lui casă, mult mai solidă.

 

View this post on Instagram

 

A compaixão para com os animais é das mais nobres virtudes da natureza humana. Charles Darwin – Era pra ser mais um dia de execução de obra, em um dos postes, Tucano alimentando os filhotes no ninho.

A post shared by Joilson Brites (@joilsonantunes_) on

Sursa: The Dodo

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult