Philips Hue, becurile inteligente cu un preţ pe măsură

Philips Hue, becurile inteligente cu un preţ pe măsură

Denumite de către producător „cele mai inteligente becuri din lume”, interesantele becuri multicolore Hue de la Philips au intrat ieri pe rafturile magazinelor, oferind cumpărătorilor şansa de a-şi decora luminos încăperile după dorinţă şi cu minim de efort.

Philips Hue sunt oferite într-un pachet care conţine trei becuri, la care se adaugă un bridge wireless care permite controlul acestora. Comunicarea dintre acest punct central de control şi becuri se face prin intermediul protocolului wireless ZigBee Light Link, conexiunea wireless standard permiţând integrarea în reţeaua locală şi controlul prin intermediul aplicaţiilor disponibile pentru platformele Android şi iOS.

Philips Hue

Având o luminozitate de 600 lumeni, echivalentă cu cea a unui bec cu incandescenţă de 50W, becurile Philips Hue folosesc o matrice de LED-uri care pot fi programată pentru a emite culoarea dorită de utilizator. Aplicaţia pentru terminalele mobile permite ajustarea acesteia şi a luminozităţii, permiţând şi alegerea unor şabloane gata prefabricate sau crearea unora noi. În plus, graţie conectivităţii Internet, acestea pot fi controlate practic de oriunde.

Luxul de a ne putea particulariza lumina ambientală are însă cu un preţ piperat, pachetul Philips Hue fiind oferit contra sumei de 199$. Din fericire, Philips Hue au o perioadă garantată de viaţă de 15.000 de ore, ceea ce le face o investiţie pentru o lungă perioadă de timp. Produsul, care va fi disponibil începând de mâine, va putea fi găsit pentru o perioadă necunoscută de timp exclusiv în magazinele Apple Store.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News