Student reținut după ce și-a filmat pe ascuns colegele cu un iPhone ascuns într-o cutie

10.07.2020
Student reținut după ce și-a filmat pe ascuns colegele cu un iPhone ascuns într-o cutie

O studentă a aflat că un coleg de la universitate o filma, în timp ce se afla la baie, cu un iPhone ascuns într-o cutie metalică.

„Aubrey” (nu este numele real) a descoperit telefonul în timpul unei petreceri la care participau 15 studenți, potrivit The Tab.

Tânăra a observat că o cutie roșie din baie avea o gaură într-un colț. Împreună cu o prietenă, studenta a deschis cutia și a găsit acolo un iPhone și un suport pentru pahare, care ținea smartphone-ul fixat pe poziție, cu camera în dreptul găurii.

Cele două fete au chemat poliția, care a descoperit, pe smartphone, clipuri video cu Aubrey și alte două persoane, în timp ce foloseau baia.

Celui care a instalat telefonul iPhone i s-a permis să își continue studiile

Un coleg, care locuia în aceeași casă, a fost reținut sub acuzația de voyeurism. „Nu am vrut să îi distrug viața, dar vreau să știe că ceea ce a făcut a fost greșit”, a declarat tânăra.

Aubrey a spus că nu îl cunoștea bine pe studentul care a instalat telefonul. „Părea destul de decent. Nu am avut niciodată probleme cu el”, a mai spus ea.

Suspectul s-a declarat vinovat și a fost inclus într-un registru al perverșilor, pentru cinci ani. Mai mult, a primit doi ani de închisoare cu suspendare.

Tânărului i s-a permis, totuși, să își continue studiile, de la distanță.

În ceea ce privește cutia, colegii lui Aubrey au presupus mereu că are în ea scule. Tânăra spune că ei i s-a părut mereu suspectă din cauza găurii pe care o avea în colț. „De fiecare dată când mergeam la baie o întorceam cu gaura spre perete. Dar la scurt timp după aceea era din nou în poziția inițială”, a adăugat ea.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult