Student reținut după ce și-a filmat pe ascuns colegele cu un iPhone ascuns într-o cutie

Autor: Alex Manole 10.07.2020
Student reținut după ce și-a filmat pe ascuns colegele cu un iPhone ascuns într-o cutie

O studentă a aflat că un coleg de la universitate o filma, în timp ce se afla la baie, cu un iPhone ascuns într-o cutie metalică.

„Aubrey” (nu este numele real) a descoperit telefonul în timpul unei petreceri la care participau 15 studenți, potrivit The Tab.

Tânăra a observat că o cutie roșie din baie avea o gaură într-un colț. Împreună cu o prietenă, studenta a deschis cutia și a găsit acolo un iPhone și un suport pentru pahare, care ținea smartphone-ul fixat pe poziție, cu camera în dreptul găurii.

Cele două fete au chemat poliția, care a descoperit, pe smartphone, clipuri video cu Aubrey și alte două persoane, în timp ce foloseau baia.

Celui care a instalat telefonul iPhone i s-a permis să își continue studiile

Un coleg, care locuia în aceeași casă, a fost reținut sub acuzația de voyeurism. „Nu am vrut să îi distrug viața, dar vreau să știe că ceea ce a făcut a fost greșit”, a declarat tânăra.

Aubrey a spus că nu îl cunoștea bine pe studentul care a instalat telefonul. „Părea destul de decent. Nu am avut niciodată probleme cu el”, a mai spus ea.

Suspectul s-a declarat vinovat și a fost inclus într-un registru al perverșilor, pentru cinci ani. Mai mult, a primit doi ani de închisoare cu suspendare.

Tânărului i s-a permis, totuși, să își continue studiile, de la distanță.

În ceea ce privește cutia, colegii lui Aubrey au presupus mereu că are în ea scule. Tânăra spune că ei i s-a părut mereu suspectă din cauza găurii pe care o avea în colț. „De fiecare dată când mergeam la baie o întorceam cu gaura spre perete. Dar la scurt timp după aceea era din nou în poziția inițială”, a adăugat ea.