Surpriza de care a avut parte un bărbat neatent care a comandat un iPhone 7 pe internet

23.03.2021
Surpriza de care a avut parte un bărbat neatent care a comandat un iPhone 7 pe internet

Un bărbat neatent, care a crezut că a comandat un iPhone pe internet, s-a trezit acasă cu un birou în formă de iPhone 7.

Incidentul s-a petrecut în Thailanda. Bărbatul a făcut comanda în magazinul online Lazada și a fost surprins inițial de costul mare al livrării. Abia când la ușa lui a ajuns coletul uriaș și-a dat seama că a făcut o mare greșeală.

Aparent, clientul nu s-a ostenit să citească descrierea produsului în magazinul online. Astfel, în loc să comande un smartphone, el a selectat o piesă de mobilier foarte interesantă. Nu este primul om care pățește asta deoarece nu citește descrierea produsului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 텐바이텐 공식 인스타그램 (@your10x10)

Biroul „iPhone” este deosebit. Mobilierul este produs în Coreea de Sud și seamănă cu un iPhone 7. Între cele două linii de antene din lateral se găsește un sertar, iar toate detaliile modelului de smartphone după care s-au inspirat designerii au fost păstrate.

Produsul costă echivalentul a 248 de dolari și este disponibil în mai multe culori, la fel ca și telefonul marca Apple.

Sursa: Mashable

CITEȘTE ȘI:

Surpriză neplăcută pentru posesorii de căști Apple AirPods defectate în perioada de garanție

Un anunţ online de vânzare pentru un Ferrari galben includea o surpriză

Nu-i chiar un Cybertruck, dar e accesibil. Cel mai ieftin pickup electric costă 4.000 de dolari și poate fi comandat pe internet

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult