Un bărbat din Hong Kong a cheltuit 50.000 de dolari pentru a construi un robot Scarlett Johansson

04.04.2016
Un bărbat din Hong Kong a cheltuit 50.000 de dolari pentru a construi un robot Scarlett Johansson
Dacă nu o poţi cunoaşte în viaţa reală pe actriţa Scarlett Johansson, pentru care ai o pasiune, construieşti un robot care seamănă foarte bine cu ea. Probabil la asta s-a gândit un designer din Hong Kong.
 
Bărbatul în vârstă de 42 de ani, numit Ricky Ma, a realizat robotul Mark 1 din părţi imprimate 3D şi piele din silicon. Probabil cea mai bizară parte a poveştii este abilitatea robotului de a răspunde la afirmaţiile „Te iubesc” şi „Eşti atât de frumoasă”, fapt care ne duce cu gândul la motivul mai puţin „ortodox” pentru care bărbatul a creat copia actriţei. 
 
Citeşte şi: Un mare lanţ de pizzerii testează un robot autonom pentru livrări 
 
 
„Scarlett” poate afişa expresii faciale, precum zâmbete şi poate face cu ochiul. Atunci când i se spune că este frumoasă, „maşinăria” răspunde: „Hehe, mulţumesc!”. 
 
Creatorul robotului nu a spus cine este modelul după care l-a făcut, ci s-a rezumat la a spune că este vorba „de o actriţă de la Hollywood”. Nu îţi trebuie, însă, un ochi prea avizat pentru a vedea că este vorba de Johansson. 
 
 
Ma a construit robotul într-un an şi jumătate, pe balconul apartamentului în care locuieşte. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video