Un model celebru din Columbia şi-a făcut o serie de selfie-uri cu salvatorii imediat după ce a trecut printr-un accident de maşină

Autori: Adrian Popa, Go4it.ro 20.06.2016
Un model celebru din Columbia şi-a făcut o serie de selfie-uri cu salvatorii imediat după ce a trecut printr-un accident de maşină
Modelul şi actriţa de filme pentru adulţi columbiană Esperanza Gomez a făcut recent un accident de maşină. Din fericire, femeia a scăpat nevătămată. Întrebată de poliţie de s-a întâmplat, starleta a spus că a fost distrasă de „propriile gânduri erotice”. Dacă explicaţia este una rar auzită de oamenii legii, ce a făcut tânăra imediat după ce au venit salvatorii întrece orice imaginaţie. 
 
Citeşte şi: O studentă a murit în timp ce încerca să facă selfie-ul perfect
 
Primul lucru pe care l-a făcut Gomez imediat după ce echipa de salvare a ajuns la faţa locului a fost să facă o serie de selfie-uri cu membrii acesteia, pe care ulterior le-a publicat pe reţelele de socializare. A făcut chiar şi o poză cu ea în care se vede în fundal maşina răsturnată. 
 
 
Esperanza călătorea de la Cali, o localitate din vestul Columbiei, spre oraşul Pereira. La un moment dat, aparent fără motiv, a pierdut controlul vehiculului şi a ajuns într-o râpă. 
 
 
Spaima trasă nu a fost, însă, suficient de mare pentru a învinge pasiunea pentru selfie-uri a modelului columbian.