Un profesor a fost arestat după ce a instalat în toaleta şcolii un stilou cu cameră

Un profesor a fost arestat după ce a instalat în toaleta şcolii un stilou cu cameră
Ashley Yates, un profesor în vârstă de 45 de ani din Bristol, a fost arestat după ce a montat în toaleta şcolii la care lucra un stilou cu cameră, cu care filma femeile şi elevele. Bărbatul este însurat şi tată a doi copii. 
 
Dispozitivul demn de filmele „James Bond” a fost descoperit de o adolescentă care a mers să folosească toaleta. Fetei i s-a părut suspect şi l-a predat profesorilor. A fost chemată poliţia care a deschis o anchetă. Oamenii legii l-au găsit vinovat pe Yates, care a negat, însă, că ar fi posesorul stiloului cu cameră. Totuşi, bărbatul a recunoscut în faţa judecătorilor că este obsedat de „femeile care urinează” şi pornografia de acest fel. 
 
 
Înainte ca poliţia să-i percheziţioneze locuinţa, bărbatul a distrus un hard disk şi mai multe discuri optice pe care ţinea înregistrările făcute cu ajutorul stiloului. Totuşi, i-a scăpat un stick USB pe care îl ţinea la birou şi pe care oamenii legii au găsit alte clipuri compromiţătoare. 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult