Ring Always Home Cam: prima cameră de supraveghere interioară care zboară

25.09.2020
Ring Always Home Cam: prima cameră de supraveghere interioară care zboară

Amazon a anunțat ieri o mulțime de noi dispozitive din gama Smart Home. Dar pentru că acestea sunt strâns legate de serviciile Amazon, care nu sunt oficial disponibile în România, nu vom vorbi foarte mult despre ele. Totuși, este un nou produs al companiei care ne-a atras atenția și care cu siguranță va fi „copiat” și de către alte companii: Ring Always Home Cam. Numele este destul de „inofensiv” pentru o cameră de supraveghere pentru acasă, însă Amazon a pregătit o surpriză, în special pentru cei care vor să pătrundă în casă prin efracție: acesta este prima cameră de supraveghere care poate zbura.

Ring Always Home Cam este o dronă de supraveghere interioară

Practic, Amazon a creat o dronă de supraveghere pe care o poți folosi exclusiv în casă. Ring Always Home Cam va fi lansată abia anul viitor, însă va putea fi folosit împreună cu alte dispozitive Ring de la Amazon în cazuri de urgență. De exemplu, poți folosi un senzor Ring pentru a detecta atunci când este deschisă o ușă sau un geam. Atunci, vei primi o notificare pe telefon și, folosind aplicația de mobil de la Ring, vei putea activa camera Always Home și o vei putea controla prin casă pentru a vedea exact ce se întâmplă.

Construcția „dronei” este compactă și ușoară, folosind elice protejate de o carcasă din plastic, pentru a nu se deteriora în cazul în care se lovește de ceva accidental și o cameră amplasată în partea de jos. De asemenea, drona are senzori care să evite coliziunile și zboară doar pe anumite rute preînregistrate.

Probabil cel mai interesant lucru pe care Ring Always Home Cam îl face este să aducă acest tip de cameră zburătoare la un preț foarte accesibil: doar 250 de dolari. Desigur, acesta este prețul pentru SUA, unde camera va fi disponibilă prima dată.

sursa: Engadget

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult