IKEA și Sonos lansează o nouă lampă cu boxe SYMFONISK, de data aceasta cu suport propriu pentru podea

09.12.2022
IKEA și Sonos lansează o nouă lampă cu boxe SYMFONISK, de data aceasta cu suport propriu pentru podea

Parteneriatul dintre IKEA și Sonos continuă, iar familia de produse SYMFONISK primește un nou „membru”, sub forma unei lămpi de podea cu boxă integrată. La fel ca restul produselor din această gamă, avem de a face cu un produs de tip 2-in-1. Pe de-o parte aceasta are rol decorativ, pe de altă parte este practică, întrucât poate lumina dar și oferi redare de sunet de înaltă calitate, beneficiind de tehnologiile audio dezvoltate de Sonos.

Seria SYMFONISK se mărește cu un nou „membru”

Alte modele de produse SYMFONISK au nevoie să fie amplasate pe o suprafață plată, sau să fie prinse în perete, dar noua lampă are un suport propriu și poate fi amplasată oriunde în cameră.

„Am învățat foarte multe despre felul în care oamenii își doresc să amplaseze echipamentele de sunet și iluminare. Știm, de asemenea, că mulți dintre aceștia vor să aibă mai multe surse de lumină pe diferite niveluri și în diferite părți ale încăperii pentru a crea atmosfera potrivită. Provocarea de a nu avea suficient spațiu pentru o masă pe care să așezăm lampa ne-a determinat să concepem lampa cu poziționare pe podea”, spune Stjepan Begic, Range Design Leader IKEA Suedia.

Lampa oferă o lumină caldă și vine cu un abajur din bambus, care poate fi schimbat cu unul diferit din oferta IKEA, fiind compatibil cu cel al altor lămpi din seria SYMFONISK. La capitolul sunet, performanța ar trebui să fie similară cu cea a altor lămpi cu boxă din ofertă. Și, la fel ca toate produsele SYMFONISK, aceasta poate fi integrată într-un sistem de sunet Sonos în aplicația oficială, putând avea chiar rol de satelit într-un sistem de sunet surround.

„Lampa de podea cu boxă integrată SYMFONISK este un exemplu excelent al modului în care colaborarea noastră continuă să ducă la următorul nivel ideea tradițională de sunet în casă. Am creat lampă de podea cu boxă pentru a oferi sunet extraordinar de una singură, dar și pentru a fi versatilă. Funcționează perfect cu toate boxele noastre Sonos și este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să adauge sateliți la setul lor de home theater, atunci când produsul este asociat cu soundbar-urile noastre, cum ar fi Ray și Beam”, spune Sara Lincoln, Principal Product Manager Sonos.

Desigur, și această boxă poate fi integrată în serviciul IKEA Home, pentru a crea diferite „scene” cu automatizare cu alte dispozitive compatibile, prin intermediul hub-ului DIRIGERA.

lamp symfonisk

Noua lampă SYMFONISK se va lansa în luna ianuarie 2023, la prețul de 259 dolari americani, sau echivalentul pe piața locală.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult