Ai naviga pe internet două săptămâni pentru 9.000 de dolari? Se poate, dar cu o condiție

04.11.2020
Ai naviga pe internet două săptămâni pentru 9.000 de dolari? Se poate, dar cu o condiție
Foto: Pixabay

Dezvoltatorul norvegian al browserului Opera a anunțat că oferă cuiva 9.000 de dolari pentru un job de vis de două săptămâni, care presupune navigarea pe internet.

Persoana care va fi aleasă va petrece cele 14 zile online căutând meme-uri, privind clipuri video, cercetând teorii ale conspirației sau făcând transmisiuni live pe canalele de social media ale Opera. Va trebui să folosească în tot acest timp, bineînțeles, programul dezvoltat de companie.

Compania a oferit detalii despre proiect, dar și condiția principală pentru cei care sunt interesați. „Poate părea o glumă – dar chiar nu este. Intenționăm să angajăm o persoană care să navigheze pur și simplu pe internet și să fie plătită pentru asta. Vrem pe cineva care să aibă curajul să își împărtășească experiența cu lumea online”, a declarat Maciej Kocemba, director de produs în cadrul companiei.

Citește și: Browserul Chrome va aduce pe Android o funcție de care fanii Samsung se bucură încă din anul 2015

Cei interesați sunt încurajați să publice pe rețelele de socializare indicate clipuri video de 15-60 de secunde în care vorbesc despre „cel mai relevant moment din viața lor petrecut în timp ce navigau pe internet”. Postările trebuie să includă hashtag-ul #operapersonalbrowser.

„Poate fi un incident hazliu sau o revelație serioasă”, a precizat compania.

Cei interesați își pot posta clipurile până pe 13 noiembrie.

Sursa: UPI

CITEȘTE ȘI:

Cât costă să folosești Starlink, noua rețea de internet prin satelit creată de Elon Musk

Curând, va exista o rețea de internet 4G pe Lună. La ce și cui ar putea folosi?

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult