Facebook Messenger primește funcții noi

11.06.2021
Facebook Messenger primește funcții noi

Facebook Messenger diversifică opțiunile pentru comunicare, vizualizare a fișierelor media și efectuarea de plăți din interfața aplicației de mobil.

Principalul element de atracție este noua bară pentru răspuns rapid, pe care Facebook a adăugat-o în modulul media viewer, responsabil cu vizualizarea fișierelor media recepționate. De acum, vei putea comenta direct sub imaginea sau clipul respectiv, fără să deviezi de la conversația principală. Cu noua funcție, este suficient să atingi fotografia sau clipul recepționat, bara de răspuns rapid afișată la partea de jos a ecranului permițând adăugarea unui răspuns doar pentru acesta.

O altă noutate este posibilitatea folosirii codurilor QR și link-uri de plată. Disponibilă deocamdată doar pentru utilizatorii din SUA, suportul pentru coduri QR și link-uri de plată facilitează trimiterea și solicitarea de bani prin intermediul platformei Facebook Pay, chiar dacă nu sunt conectați pe Facebook la momentul respectiv. Utilizatorii își pot găsi codul QR personal și linkul de plată în setările Messenger, la secțiunea „ Facebook Pay ”. Acestea pot fi atât pentru pentru a trimite sau a solicita bani.

Facebook Messenger

Pe lista cu noutăți intră și câteva noi teme de chat, numite Olivia Rodrigo, World Oceans Day și F9. Acestea sunt disponibile pe Messenger și Instagram, putând fi selectate accesând setările de chat.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult