Facebook va permite ascunderea postărilor din Timeline, fără ca acestea să dispară şi din News Feed

08.06.2016
Facebook va permite ascunderea postărilor din Timeline, fără ca acestea să dispară şi din News Feed

Venind în sprijinul utilizatorilor care vor să distribuie prietenilor diverse postări fără ca acestea să rămână fixate permanent în Timeline-ul propriu, Facebook testează o nouă opţiune „Hide From Your Timeline” care ne permite să diferenţiem mai uşor între postările cu adevărat importante şi cele ocazionale, care nu ar trebui să rămână fixate permanent în pagina de profil.

Operaţiune mare consumatoare de timp pentru unii utilizatori, curăţarea Timeline-ului de postările vechi, conţinând informaţii care nu mai sunt de actualitate sau glumiţe pe care am vrea să le facem uitate, va putea fi evitată în curând bifând o singură opţiune la momentul când dorim să postăm ceva pe Facebook. Testată deocamdată doar cu un grup restrâns de utilizatori, opţiunea „Hide From Your Timeline” ne va permite să decidem de la bun început dacă postarea făcută ar trebui să apară în Timeline-ul propriu sau nu. În caz contrar, acestea vor apărea exclusiv în News Feed, rămânând vizibile prietenilor doar pentru o durată limitată de timp, cât şi în listele cu rezultate pentru căutări.

Postările ascunse prin bifarea opţiunii „Hide From Your Timeline” vor apărea în continuare în istoricul de activităţi al contului de utilizator la secţiunea „Your Posts”, însă vor fi accesibile doar pentru deţinătorul contului respectiv.

Din păcate, administratorii Facebook nu precizează exact când va fi disponibilă funcţia „Hide From Your Timeline” pentru toţi utilizatorii reţelei de socializare.

Cum vezi lista tuturor persoanelor care ţi-au ignorat cererea de prietenie pe Facebook

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult