O tânără susține că a făcut 1,7 milioane de dolari pe internet în pandemie, dar nu din videochat: Vorbesc cu ei

22.12.2020
O tânără susține că a făcut 1,7 milioane de dolari pe internet în pandemie, dar nu din videochat: Vorbesc cu ei
Foto: Instagram/britisholivia

O tânără susține că a făcut 1,7 milioane de dolari pe internet, în pandemie, doar vorbind cu accent britanic cu diferiți bărbați.

Olivia Blanco, în vârstă de 32 de ani, spune că nu a fost nevoită să facă videochat pentru a se îmbogăți. Ea susține că a câștigat o mulțime de bani pe platforma OnlyFans doar „vorbind murdar”, cu accent britanic, cu diferiți bărbați.

Citește și: Această femeie superbă s-a apropiat de cameră și și-a ridicat puțin fusta. Ce a scos de acolo e uluitor – VIDEO

Blanco, de origine din Marea Britanie, s-a mutat în Florida, SUA, în martie anul acesta. Tânăra are aproape 570.000 de fani pe Instagram, iar mulți dintre aceștia o urmăresc pe platforma OnlyFans. Acolo, utilizatorii au acces la conținut exclusiv contracost.

Bărbații sunt, se pare, înnebuniți după accentul tinerei. În clipurile vieo, Olivia se îmbracă provocator și vorbește „murdar” cu cei care o plătesc pentru asta. „Vorbesc o engleză corectă, sunt o băutoare înrăită de ceai și sunt neîndemânatică”, a declarat Blanco.

Familia o susține pe tânără

„Ei iubesc accentul meu aici în SUA. Fanii îmi cer mereu clipuri video personalizate cu mine doar vorbind”, a adăugat ea.

Succesul a determinat-o pe tânără să se gândească să laseze în viitor conținut doar în format audio, care poate fi realizat cu costuri mai mici și cu mai puțin efort.

Citește și: Actrița Bella Thorne a făcut un milion de dolari într-o zi pe OnlyFans

Familia o susține pe tânără. Mama ei se gândește serios să se apuce și ea de această meserie. „Ne gândim să face o pagină de mamă și fiică”, a mai spus Olivia.

În ciuda succesului online, Blanco spune că este singură, dar fericită. Potrivit ei, dezavantajul este, atunci când ești atractivă, că bărbații doresc să se culce imediat cu tine.

Sursa: News.com.au

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult