WhatsApp va permite sesiuni group chat cu peste 500 de participanți

10.06.2022
WhatsApp va permite sesiuni group chat cu peste 500 de participanți

Ce poate fi mai „frumos” decât un apel group chat în care te poți auzi cu alți peste 500 de participanți, concurând pentru a-și susține propria opinie. Curând, vei putea face asta direct din aplicația WhatsApp. Anterior, sesiunile group chat pe WhatsApp puteau reuni până la 256 participanți.

Planul administratorilor WhatsApp este de a facilita nu doar ședințe de companie, ci și evenimente cu public organizate în spațiu virtual, până la 512 persoane putând asculta ce au de spus gazdele evenimentului și, eventual, contribui punând diverse întrebări.

Noua funcționalitate a fost activată deja în cea mai recentă versiune a clientului WhatsApp, urmând să ajungă la posesorii de telefoane cu Android și iOS pe calea actualizărilor de software automate.

WhatsApp

Participanții la discuțiile group chat pot fi selectați în mod individual de către organizatorii evenimentului, sau se pot conecta folosind link-ul de invitație primit anterior.

Cert este că apelurile de voce cu atât de mulți participanți în nici un caz nu vor fi o apariție frecventă, fiind nevoie de multă organizare prealabilă, sau de vizibilitatea unei vedete cu notorietate, pentru a strânge în timp util un număr atât de mare de participanți interesați să participe la o discuție live. Odată inițiate, sesiunile group chat pe WhatsApp vor putea administrate folosind uneltele uzuale, organizatorii putând exclude/bloca persoanele care abuzează de invitația primită, respectiv, selecta alți participanți la discuție pentru rolul de moderatori, care să asigure „curățenia” în locul lor.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult