Windows 10 poate fi obţinut gratuit şi după încheierea campaniei oficială de upgrade

01.08.2016
Windows 10 poate fi obţinut gratuit şi după încheierea campaniei oficială de upgrade

Chiar dacă încheierea campaniei pentru upgrade gratuit la Windows 10 a fost anunţată pentru data de 29 iulie, Microsoft continuă să ofere utilizatorilor de Windows 7 şi Windows 8/8.1 o portiţă pentru a obţine gratis o licenţă validă de Windows 10.

Bine ascunsă în site-ul Microsoft Accessibility, o extensie numită sugestiv Windows 10 Upgrade poate fi folosită pentru a actualiza PC-urile cu sistem Windows 7 sau Windows 8/8.1, instalat folosind o cheie de licenţă validă, direct la Windows 10. Procesul de instalare se desfăşoară fără a fi verificată depăşirea datei pentru campania oficială de upgrade, utilizatorii primind la final o cheie de licenţă validă pentru PC-ul proaspăt trecut la Windows 10.

Potrivit reprezentanţilor companiei, Microsoft nu a fixat o dată pentru retragerea extensiei Windows 10 Upgrade, însă dau asigurări că o decizie în această direcţie va fi anunţată din timp.

Microsoft propune 10 motive pentru upgrade-ul la Windows 10, înaintea expirării perioadei de gratuitate

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult