NFS: Rivals – cum arată primele secvenţe de gameplay!

12.06.2013
NFS: Rivals - cum arată primele secvenţe de gameplay!

Electronic Arts a prezentat primele secvenţe de gameplay din NFS: Rivals, demonstrând cum arată experienţa de joc din perspectiva şoferilor de curse ilegale, dar şi de la bordul unei maşini de poliţie.

Need for Speed: Rivals pune în lumina reflectoarelor două tabere rivale care-şi dispută întâietatea în lumea de joc din Redview County: şoferii de curse (ilegale) şi poliţiştii. Primii au ca obiectiv realizarea de manevre şi acrobaţii cât mai riscante, câştigând astfel Speedpoints. Cu cât mai multe Speedpoints are un astfel de şofer, cu atât va fi mai căutat de poliţie. Poliţiştii, în schimb, sunt nevoiţi să lucreze împreună întinzând capcane pentru a stopa cursele ilegale din oraş.

Jucătorul poate alege de partea cărei tabere să concureze. În funcţie de tabăra aleasă, avem la dispoziţie numeroase gadget-uri pentru upgrade: turbo boost, aparate de bruiaj sau EMP-uri (pentru şoferii de curse), respectiv shockwave-uri, roadblock-uri şi elicoptere (pentru poliţişti).

Vezi primul trailer video şi află când se lansează noul joc cu maşini Need for Speed: Rivals, în materialul publicat pe Go4games.ro.

NFS: Rivals

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult