Un tată a avut nevoie de 13 ore și opt ecrane pentru a comanda un PS5 pentru fiul lui

20.11.2020
Un tată a avut nevoie de 13 ore și opt ecrane pentru a comanda un PS5 pentru fiul lui
Foto: Shutterstock

Stephen Hill, din Walsall, Anglia, a folosit opt ecrane pentru a reuși să pună mâna pe o consolă video PS5. Bărbatul a avut nevoie de 13 ore pentru a reuși să comande dispozitivul mult dorit, pentru fiul lui de opt ani.

Hill a folosit un laptop, un smartphone, cinci tablete iPad și un PC. Bărbatul a intrat, de pe fiecare dispozitiv, pe mai multe magazine online care vindeau consola, iar apoi a început să dea reîmprospătare pe pagini. Abia după 13 ore a reușit să plaseze o comandă pentru dispozitivul Sony.

Stephen a fost ajutat de soția lui Emma. Cei doi au reușit să cumpere și o consolă Xbox Series X pentru fiul lor de șase ani, care suferă de autism. Acest dispozitiv a fost finanțat în mare parte de o fundație, numită Family Fund, care ajută familiile care au copii cu dizabilități.

„Cererea pentru ambele console a fost ridicată, dar am fost determinat”, a declarat Hill, în vârstă de 39 de ani. Din fericire pentru cei doi soți, fetița lor de șapte ani nu este pasionată de jocurile video.

Singurele cifre de vânzări pentru noile console de la Sony și Microsoft au venit din Japonia.

Citește cât de bine s-au vândut cele două console în primele zile pe Go4games.ro.

CITEȘTE ȘI:

A intrat într-un joc video în VR pentru a se simți bine. Peste câteva momente a întâlnit un bărbat, iar ce a urmat e bizar

PS5 versus Xbox Series S: Pe care ar trebui să o cumperi?

Sony a prezentat oficial consola video PlayStation 5. Toate jocurile disponibile pentru PS5

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult