Acer lansează Swift 5 un notebook cu ecran de 15” şi greutate sub 1 kg

29.05.2018
Acer lansează Swift 5  un notebook cu ecran de 15” şi greutate sub 1 kg

Acer Swift 5 este un portabil creat pentru utilizatori care îşi doresc portabilitate deplină, evidenţiat prin desingul său elegant şi greutatea mai mică de 1 kg.

Swift 5 dispune de un ecran Full HD IPS de 15”, prevăzut cu interfaţă touch şi încadrat cu o ramă foarte îngustă, de numai 5,87 mm. Printre dotările oferite se numără Acer Color Intelligence, care ajustează în mod dinamic gamma şi saturaţia în timp real, optimizând culoarea ecranului şi luminozitatea acestuia, în timp ce tehnologia Acer BluelightShield permite ajustarea emisiei luminii albastre a ecranului pe perioade lungi de utilizare.

Modelul Swift 5 este construit din aliaje de magneziu şi litiu ultra-uşoare pentru carcasa superioară şi cea inferioară şi aliaje de magneziu şi aluminiu pentru rezistenţă suplimentară pe zona rest pad-ului.

Acer Swift 5  dispune de 16GB memorie RAM DDR4 şi până la 1TB spaţiu de stocare pe SSD, port USB 3.1 Gen 2 cu suport pentru transferuri de date la viteze de până la 10Gibit/s, două porturi USB 3.1 Type-A (unul cu funcţionalitate de încărcare când laptopul este oprit), port HDMI şi cititor de carduri SD.  Lista dotărilor mai cuprinde tastatură iluminată, modul Intel Wireless-AC 9560 cu viteze Gigabit wireless 2×2 802.11ac şi tehnologia Windows Hello.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult