Ce oferă laptop-ul Nitro V 16, noua serie de gaming lansată de Acer

13.12.2023
Ce oferă laptop-ul Nitro V 16, noua serie de gaming lansată de Acer

Acer lansează Nitro V 16, un laptop de gaming echipat cu noile procesoare AMD Ryzen 8040, destinat gamerilor are caută un dispozitiv accesibil, cu funcții moderne și multe altele.

Dispozitivul este alimentat de noile procesoare AMD Ryzen 8040 Series, cu tehnologie Ryzen AI integrată și până la plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 40 Series pentru laptop, cu DLSS 3.5, oferind performanțe de top, durată de viață extinsă a bateriei și tehnologii bazate pe inteligență artificială

Cel mai probabil, produsul va ajunge în România după luna aprilie a anului 2024 și va avea un preț aproximativ de 4.500-5.000 RON, în funcție de configurări.

Conform producătorului, Nitro V 16 rămâne la o temperatură optimă chiar și în cele mai intense momente de joc, datorită unui sistem termic inovator cu două ventilatoare. De asemenea, dispozitivul este creat să ofere o experiență vizuală imersivă impresionantă.

James Lin, Manager General al Diviziei de Notebook-uri la Acer Inc., a menționat colaborarea continuă cu AMD în oferirea de experiențe de joc susținute de AI, prin intermediul noului laptop Nitro echipat cu procesoarele AMD Ryzen 8040. Combinația dintre opțiunile de afișare cu rată rapidă de reîmprospătare, caracteristici îmbunătățite și numeroase îmbunătățiri, fac din Nitro V 16 un laptop de gaming AI-ready atrăgător pentru toate tipurile de jucători.

Ce jocuri poate rula seria Nitro V 16

Tehnologiile GeForce RTX sunt suportate în peste 500 de jocuri și aplicații populare, inclusiv jocuri de succes precum Cyberpunk 2077 și Alan Wake 2. Cu până la 32 GB de RAM DRR55600 și până la 2 TB de stocare SSD PCIe Gen 4, plus un sistem de răcire cu două ventilatoare de ultimă generație, Nitro V 16 este bine echipat pentru a face față celor mai moderne și performante jocuri. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji despre un nou joc nou apărut pe care nu îl puteți rula.

Cu opțiuni de afișare WQXGA sau WUXGA de 16 inch cu rate de reîmprospătare de 165 Hz și timp de răspuns de 3 ms, Nitro V 16 afișează imaginile într-un mod fluid, cu efecte minime de ghosting și screen tearing pentru sesiuni de joc fără lag. Jucătorii vor avea un avantaj competitiv, deoarece pot vedea și auzi fiecare detaliu datorită raportului de aspect larg de 16:10 al panoului, plus difuzoarele sale cu DTS X: Ultra pentru un sunet clar.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult