Abonamentele HBO GO se scumpesc din luna noiembrie

Abonamentele HBO GO se scumpesc din luna noiembrie

HBO GO, una dintre cele mai folosite platforme de filme online disponibilă în România, scumpeşte abonamentele începând cu luna noiembrie a acestui an.

Platforma HBO GO are parte de prima creştere de preţuri de la debutul în România. Astfel, tariful HBO GO creşte de la 2.99 euro/lună la 3.99 euro/lună.

„Modificarea va fi implementată la prima facturare după 21 noiembrie. Dacă în prezent beneficiezi de o perioadă promoţională, după încheierea acesteia se va aplica noul preţ”, se menţionează în mesajul citat.

Potrivit HBA, scumpirea tarifului de acces la platforma video-on-demand se justifică prin numărul mai mare de filme şi seriale disponibile pentru vizionare, comparat momentului de debut al platformei în anul 2011: „Producţia de seriale şi filme originale HBO, atât în S.U.A., cât şi la nivel local, a crescut odată cu cererea. Noul preţ reflectă acest lucru precum şi dorinţa noastră de a aduce abonaţilor noştri din ce în ce mai multe seriale, documentare şi filme noi, cum ar fi „Watchmen”, „His Dark Materials/Materiile întunecate”, sezonul 3 din „Umbre” şi „Wataha/Haita” şi multe altele.”

Lansat iniţial ca un serviciu complementar disponibil celor care erau deja abonaţi deja la canalele HBO, HBA GO a devenit disponibil şi prin abonare directă (după modelul Netflix), la preţul de 2,99 euro/lună, începând cu anul 2017.

În România, principalii competitori HBO Go – Netflix şi Prime Video îşi oferă serviciile la tarife de 7.99-11.99 euro şi 2,99 euro (devine 5,99 euro după primele şase luni).

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult