„Barbarii”: Netflix a comandat sezonul doi. Iată când ar putea fi disponibil

12.11.2020
„Barbarii”: Netflix a comandat sezonul doi. Iată când ar putea fi disponibil
Foto: Profimedia Images

Serialul „Barbarii”, „răspunsul” Netflix la „Vikingii”, a luat pe toată lumea prin surprindere și a devenit deja cea mai populară serie originală din 2020. Succesul instant a făcut ca un sezon doi să fie deja în cărți.

„Barbarii” este o dramă istorică creată de Jan Martin Scharf și Arne Nolting. De la lansare și până acum, serialul a devenit cel mai popular serial Netflix german până în momentul de față. În „Top 10 filme și seriale Netflix” din SUA, serialul ocupă locul al doilea, fiind devansat doar de „The Queen’s Gambit”, un alt serial ce merită atenția, mai ales a iubitorilor de șah.

Citește și: Recenzie „Barbarii”, unul dintre serialele momentului pe Netflix

În alte 46 de țări, printre care și România, serialul ocupă locuri fruntașe. Succesul de care se bucură cere, fără doar și poate, o continuare a acțiunii.

Sezonul 2 aduce un rege barbar?

Mulțumită istoriei, am putea presupune cam ce ar putea aduce sezonul doi. Arminius și Thusnelda au avut succes în a uni triburile germanice sub un singur steag și în a înfrânge cele trei legiuni romane. „Pânda” a fost un mare succes și a fost o înfrângere umilitoare pentru Imperiul Roman.

Bucurându-se de laurii victoriei, se pare că vine cumva natural ca Arminius și Thusnelda să aibă pretenții la titlurile de rege, respectiv regină ai germanilor. Însă, o altă intrigă se naște, creată chiar de la tatăl Thusneldei. Acesta, împreună cu fostul logodnic al Thusneldei, Hadgan, intenționează să lovească fix când Arminius se așteaptă mai puțin, ca să obțină ei puterea.

Furia Romei?

Războiul cu Roma este departe de a se termina și, din punct de vedere istoric, mai sunt o mulțime de bătălii de dus.
În timp ce Arminius și triburile germanice vor fi ocupați să înlăture ce a mai rămas din armata romană la est de Rin, Tiberius, împăratul Romei, va organiza altă armată. Așadar, mult mai multe legiuni romane, conduse de legendarul Germanicus, vor fi gata de luptă împotriva lui Arminius.

Urmează trădarea lui Folkwin Wolfspeer în „Barbarii”?

După ce era aproape gata să ajungă sclavul romanilor și după ce a pierdut-o pe Thusnelda în fața lui Arminius, Folkwin a devenit extrem de distant față de cei doi. Faptul că Arminius i-a propus statutul de prinț, asta dacă reușea să devină rege, a venit ca o insultă pentru Folkwin. Acesta chiar și-a exprimat intenția de a-l ucide pe Arminius, dacă ajunge rege.

Citește și: Barbarii de pe Netflix: Un serial istoric fascinant pe care trebuie să îl urmărești

Folkwin este imprevizibil pentru ambiția lui Arminius. Datorită lui Folkwin, Arminius este încă în viață și tot el a fost cel care a mințit că Thusnelda este în legătură cu zeii. Ambele acțiuni au avut ca rezultat alianța dintre triburile germanice.

Considerând că filmările pentru „Barbarii” au avut loc în septembrie 2019, în Budapesta, și a fost lansat cam la un an după aceea, pentru următorul sezon, probabil, o dată posibilă de lansare ar fi anul 2022.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News