Ce filme și seriale originale se lansează pe Disney+ în septembrie 2022

27.08.2022
Ce filme și seriale originale se lansează pe Disney+ în septembrie 2022

Luna septembrie este una de sărbătoare pentru serviciul de streaming Disney+, întrucât aceasta include cea de-a doua ediție Disney+ Day. În cadrul acesteia vor avea loc mai multe premiere pe mai multe dintre canalele de streaming ale serviciului. Totuși, întreaga lună septembrie va fi presărată cu lansări de filme și seriale exclusive, care nu pot fi urmărite pe alte servicii concurente.

În curând va avea loc a doua ediție Disney+ Day

La capitolul seriale noi care debutează pe Disney+ în luna septembrie avem The Old Man (28 septembrie), care îl are în rolul principal pe Jeff Bridges, cel de-al doilea sezon din reality show-ul The Kardashians (22 septembrie), care urmărește viața celebrei familii,  noul serial Andor, care are loc în universul Star Wars (21 septembrie) și care spune povestea începutului rebeliunii împotriva Imperiului și Welcome to Wrexham, cu Ryan Reynolds (21 septembrie).

Pe data de 8 septembrie, Disney+ Day va aduce mai multe filme și seriale în premieră pe Disney+. Cel mai nou film din universul Marvel, Thor: Love and Thunder, va debuta pe această dată, alături de noul film Pinocchio, un remake „live action” al clasicului desen animat de la Disney. Acesta îl va avea pe Tom Hanks în rolul lui Geppetto.

Tot pe 8 septembrie se lansează și mini-seria Mike, care spune povestea carierei și vieții campionului de box Mike Tyson, serialul documentar Obi-Wan Kenobi: The Return of a Jedi, care urmărește crearea serialului Star Wars: Obi-Wan Kenobi, Cars on the Road, un nou serial bazat pe licența Pixar Cars, cât și filmul Wedding Season.

Growing Up, un nou scurt metraj cu The Simpsons, Epic Adventures With Bertie Gregory (National Geographic), Hocus Pocus 2 și serialul argentinian Tierra Incognita (Pământ Necunoscut) for fi de asemenea adăugate în portofoliul serviciului Disney+ pe 8 septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult