Comedianul Randy Rainbow îl ironizează pe Trump într-o nouă parodie

20.11.2020
Comedianul Randy Rainbow îl ironizează pe Trump într-o nouă parodie
Foto: captură din video

Situația recentă din SUA, cu un Joe Biden uneori neputincios în fața unui Trump încăpățânat, a dat naștere multor glume și parodii care mai de care mai amuzante.

În termeni simpli, internetul a vuit la adresa lui Trump încă de acum patru ani, când s-a zvonit prima oară că va candida la președinția Americii. Cert este că el a știut bine unde vrea să ajungă și… a ajuns.

Se pare ânsă că, odată ajuns în funcție, nu mai vrea să plece. Ca o paranteză, internetul este plin de glume și la adresa rapper-ului american Kanye West, care și el vrea să fie președintele SUA. Să așteptăm, liniștiți, următoarele alegeri, căci nu se știe niciodată cine „urcă pe tron” și nu mai vrea apoi să coboare.

Citește și: Maisie Williams a întrebat dacă ar trebui sau nu să parieze pe bitcoin. Reacția lui lui Elon Musk

Dar, până una-alta, cert este că lui Trump i-a fost extrem de greu să accepte că oamenii nu-l mai vor și că trebuie să plece de la Casa Albă. S-a folosit de o mulțime de mesaje alambicate, de nenumărate tertipuri. Întreg comportamentul său n-a făcut altceva decât să nască, spre exemplu, versuri și rime în mintea comedianului american Randy Rainbow, care nu s-a putut abține în a le face publice, prin noua sa parodie.

Toată lumea știe că Trump a pierdut, mai puțin el

După modelul „(Not) Getting married today” din musicalul „Company” din 1970, în parodia sa, Randy o portretizează pe secretara responsabilă de relația cu presa de la Casa Alba, Kayleigh McEnany. Cu o perucă blondă, „secretara” transmite mesaje controversate, în timpul unei declarații publice.

Într-un vers, ba se referă la fraudarea voturilor de către Biden, ba spune că acesta a câștigat în mod cinstit. Apoi, fie menționează că toată lumea știe că Trump a pierdut (mai puțin el), dar de fapt și el știe dar nu vrea să recunoască.

Citește și: Maria Bakalova, despre rolul din „Borat 2”: M-am temut să nu fiu traficată. Ce spune despre întâlnirea cu Giuliani

„Ok, înțeleg, suntem în mijlocul unei pandemii / și probabil în mijlocul unei crize economice mai mari decât cea din 1942 / dar el – Trump – este rușinat că a pierdut, așa că nu va ieși în public / adică, nu, nu a pierdut, a câștigat / și fix asta am și spus / așa că își trimite staff-ul să facă pronunțări absurde / în timp ce el se îndoapă cu Egg McMuffins până ce se stabilizează realitatea” se menționează.

„Așa că vă mulțumim tuturor, dar noi nu cedăm / ci numărăm voturile statelor în care el conduce”, mai adăugă „secretara”, pe un ton ușor obraznic.

Sursa: Billboard

Urmărește Go4IT.ro pe Google News