Disney a anunțat când se lansează Mandalorian Sezonul 2

03.09.2020
Disney a anunțat când se lansează Mandalorian Sezonul 2

The Mandalorian a fost serialul care a debutat odată cu serviciul de streaming Disney+ și totodată unul dintre cele mai bune seriale de anul trecut. Acesta are loc în universul Star Wars, însă nu se leagă direct de filmele din cinematograf, preferând să spună o poveste separată, concentrată pe o serie de personaje noi. Având în vedere faptul că producția de filme și seriale a fost afectată grav de pandemia de COVID-19, ne așteptam la amânări pentru sezonul al doilea. Totuși, Disney a anunțat acum că Mandalorian sezonul 2 va debuta la timp.

Când apare Mandalorian Sezonul 2

Anul trecut, sezonul 1 a fost lansat simultan cu serviciul Disney+, deci prin luna octombrie, când a fost lansat în SUA și alte câteva țări. Sezonul 2 din Mandalorian va debuta însă la aproape fix un an distanță, începând cu 30 octombrie 2020. Nu este clar însă dacă Disney va continua tradiția primului sezon, de a lansa episoadele treptat, câte unul pe săptămână, sau dacă va adopta strategia celor de la Netflix, care publică simultan un întreg sezon.

Cel de-al doilea sezon The Mandalorian va continua povestea lui „Mando”, titularul războinic și vânător de recompense, și a „Copilului”, cunoscut pe internet drept „Baby Yoda”. Baby Yoda a devenit un adevărat fenomen online, fiind deja disponibile multe jucării, tricouri și cam orice tip de produs promoțional posibil cu acest personaj, care, oficial, nici măcar nu are un nume.

Serviciul Disney+ s-a lansat momentan în foarte puține țări din Europa, iar România nu este încă disponibil în mod oficial. Țara noastră este însă pe lista țărilor în care acesta va fi disponibil la un moment dat, fiind deja disponibil un site în limba română. Totuși, Disney pare să se concentreze pe dezvoltarea în Europa de vest și centrală, cât și pe țări din Asia, momentan.

sursa: TechCrunch

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult