Fiica lui Beyonce, nominalizată la premiile Grammy la vârsta de 8 ani

14.12.2020
Fiica lui Beyonce, nominalizată la premiile Grammy la vârsta de 8 ani
Foto: Profimedia Images

Blue Ivy Carter, fiica artistei Beyonce, este nominalizată, oficial, la premiile Grammy. Luna trecută, când organizatorii au anunțat nominalizații la Grammy 2021, eveniment care va avea loc pe 31 ianuarie 2021, artista Beyonce a fost listată la categoria „Best music video” pentru piesa „Brown Skin Girl”. Melodia este realizată, potrivit artistei, în colaborare cu fiica sa, însă aceasta a lipsit de pe lista de nominalizări.

Ulterior, site-ul a fost actualizat și Blue Ivy, în vârstă de 8 ani, figurează ca nominalizată a premiilor Grammy 2021. Actualizarea informațiilor nu a inclus numai numele fiicei lui Beyonce, ci și pe cel al artistului nigerian Wizkid, care apare în video.

Citește și: „Billie”: Documentarul poveste în poveste, despre Billie Holiday și cel mai mare fan al ei, este acum disponibil

Premiul Grammy pentru „Cel mai bun videoclip” este oferit artistului principal, dar și colaboratorilor care apar în melodie sau în videoclipul piesei. Totodată, regizorul și producătorul video sunt incluși pe lista de premiere.

Apariții „de culoare” în piesă: Beyonce, Lupita Nyong’o, Naomi Campbell și Kelly Rowland

Piesa „Brown Girl” le este dedicată femeilor de culoare. Pe lângă Beyonce, în videoclip apar Lupita Nyong’o, Naomi Campbell și Kelly Rowland.

Artista cântă versurile „Iubesc totul la tine/ De la părul tău cârlionțat până la fiecare curbă (a corpului tău)”, iar fiica sa, Ivy Carter, deschide și închide melodia. Melodia apare pe albumul „The Lion King: The Gift”, din 2019, care include piese inspirate din filmul „The Lion King”, unde Beyonce și-a împrumutat vocea personajului Nala.

Citește și: Scandal imens după ce The Weeknd nu a primit nominalizări la Grammy. Artistul acuză organizatorii de „corupție”

Piesa „Brown Skin Girl” i-a adus lui Ivy Carter ceva premii, printre care două „Soul Train Music Awards”, un premiu „BET Award” și un „NAACP Image Award”.

De asemenea, fiica lui Beyonce este listată ca și compozitor al melodiei, alături de Beyoncé, Jay-Z, Wizkid și alții.

Sursa: FOX News

Urmărește Go4IT.ro pe Google News