„Forrest Gump” din Italia: S-a certat cu nevasta și a ieșit la o plimbare. Nu s-a oprit 420 de km

04.12.2020
„Forrest Gump” din Italia: S-a certat cu nevasta și a ieșit la o plimbare. Nu s-a oprit 420 de km
Foto: Pixabay

Un bărbat care a plecat la o plimbare după o ceartă cu soția a fost descoperit la o distanță de aproape 420 de km de casă.

„Forrest Gump” din Italia a plecat din orașul Como, iar peste șapte zile a fost oprit de un echipaj de poliție, la 2:00 noaptea, în localitatea Fano, de pe țărmul Mării Adriatice.

Bărbatul de 48 de ani a declarat că a ieșit la o plimbare ca să se calmeze după cearta cu soția, dar nu s-a mai oprit din mers și a trăit din hrana pe care i-au oferit-o străinii.

Citește și: Bărbat, forțat să-și vândă consola PS5 după ce nevasta a aflat că a înșelat-o. Minciuna lui părea „perfectă”

Polițiștii care l-au găsit pe bărbat, dat dispărut de nevastă, au declarat că acesta părea normal și „lucid”. „Gump” de Italia a declarat că este doar puțin obosit, deoarece nu a folosit niciun mijloc de transport. Oamenii legii i-au închiriat o cameră la hotel. A doua zi a venit soția lui și l-a luat acasă.

Bărbatul a fost amendat cu 400 de euro deoarece a încălcat restricțiile impuse în timpul pandemiei.

Traseul impresionant al bărbatului a fost recreat în Google Maps. Un om normal ar avea nevoie de 86 de ore pentru a parcurge distanța de 418 km, dacă nu s-ar opri deloc. Italianul a mers, în medie, aproximativ 60 de kilometri pe zi.

Mulți oameni se întreabă acum unde ar fi ajuns noul „Forrest Gump” dacă nu îl oprea un echipaj de poliție.

Video: Forrest Gump aleargă prin America

Sursa: Ilglobo

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult