FOTO – „ET”, găsit în trunchiul unui copac: „Nu a plecat acasă”

11.09.2020
FOTO - „ET”, găsit în trunchiul unui copac: „Nu a plecat acasă”

Un bărbat care a tăiat cu drujba un copac în Blackfen, Anglia, a dat peste „chipul lui ET” în trunchiul acestuia. Kirsty Williams, fiica bărbatului, a publicat o imagine cu descoperirea pe o rețea de socializare, iar poza s-a viralizat.

Foto: Kirsty Williams

Inelele din interiorul trunchiului formează o imagine care seamănă cu celebrul extraterestru din filmul „E.T. the Extra-Terrestrial” din 1982, regizat de Steven Spielberg.

„Mi s-a părut uimitor și a trebuit să fac o poză. Am zis `Uite, e ET – nu a plecat acasă’”, a declarat Kirsty, în vârstă de 28 de ani.

Citește și: Un câine s-a mumificat în trunchiul unui copac

Tânăra lucrează pentru o companie de servicii de infrastructură, numită FM Conway. Tatăl ei va păstra bucata respectivă de lemn ca amintire și poate o va expune undeva în casă, transmite Knutsford Guardian.

Nu este prima descoperire neașteptată făcută într-un copac

Recent, un bărbat care a tăiat cu drujba un copac a făcut o descoperire total neașteptată. După ce a scos pana – care se face pentru a stabili direcția în care cade copacul – din trunchiul arborelui a început să curgă un lichid.

Tot recent, un bărbat din Brazilia a găsit „imaginea lui Iisus Hristos” într-o creangă tăiată.

Mai mult, în urmă cu câțiva ani un bărbat care a tăiat un copac cu drujba a avut parte de o sperietură după ce lama a trecut printr-un cuib cu cinci pui de raton. Unul dintre animale a fost rănit destul de grav, dar s-a vidnecat ulterior.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult