FOTO – „ET”, găsit în trunchiul unui copac: „Nu a plecat acasă”

11.09.2020
FOTO - „ET”, găsit în trunchiul unui copac: „Nu a plecat acasă”

Un bărbat care a tăiat cu drujba un copac în Blackfen, Anglia, a dat peste „chipul lui ET” în trunchiul acestuia. Kirsty Williams, fiica bărbatului, a publicat o imagine cu descoperirea pe o rețea de socializare, iar poza s-a viralizat.

Foto: Kirsty Williams

Inelele din interiorul trunchiului formează o imagine care seamănă cu celebrul extraterestru din filmul „E.T. the Extra-Terrestrial” din 1982, regizat de Steven Spielberg.

„Mi s-a părut uimitor și a trebuit să fac o poză. Am zis `Uite, e ET – nu a plecat acasă’”, a declarat Kirsty, în vârstă de 28 de ani.

Citește și: Un câine s-a mumificat în trunchiul unui copac

Tânăra lucrează pentru o companie de servicii de infrastructură, numită FM Conway. Tatăl ei va păstra bucata respectivă de lemn ca amintire și poate o va expune undeva în casă, transmite Knutsford Guardian.

Nu este prima descoperire neașteptată făcută într-un copac

Recent, un bărbat care a tăiat cu drujba un copac a făcut o descoperire total neașteptată. După ce a scos pana – care se face pentru a stabili direcția în care cade copacul – din trunchiul arborelui a început să curgă un lichid.

Tot recent, un bărbat din Brazilia a găsit „imaginea lui Iisus Hristos” într-o creangă tăiată.

Mai mult, în urmă cu câțiva ani un bărbat care a tăiat un copac cu drujba a avut parte de o sperietură după ce lama a trecut printr-un cuib cu cinci pui de raton. Unul dintre animale a fost rănit destul de grav, dar s-a vidnecat ulterior.