FOTO, VIDEO: Scene bizare și amuzante surprinse în filme cunoscute

07.12.2020
FOTO, VIDEO: Scene bizare și amuzante surprinse în filme cunoscute
Foto: captură din video

Se spune că în viață nimic nu este 100% perfect. La fel și în filme, am putea zice, luând în calcul faptul că până și prin cele mai de succes filme s-au mai strecurat greșeli.

Vă prezentăm o listă cu incidente notabile de acest fel.

Câteodată, greșelile sunt o potrivire perfectă, în filme

Partea frumoasă, în toată această poveste, este că unele greșeli au fost binevenite și au adus un plus de savoare filmelor, dar și… buzunarelor actorilor, în unele cazuri.

Și ca să exemplific, în filmul „Being John Malkovich” a fost introdusă replica „Think fast”/„Gândește rapid” de către un actor de figurație pe care o bere băută la filmări l-a făcut mai creativ.

Există în film un moment extraordinar în care actorul stă pe marginea drumului și o mașină trece pe lângă el. Apoi, un tip țipă la el, zicându-i: „Hey Malkovich, gândește rapid!” și-i aruncă în cap cu o cutie goală de bere. În timp ce, se pare, că scena era inclusă în scenariu, replica nu era, dar atât de bine s-a potrivit încât i-a adus actorului care a zis-o o plată de 700 de dolari în loc de 100 de dolari agreați.

Foto: captură din video

Dacă ai rol de samurai în filme, îl iei în serios, nu te joci

Fiindcă tot suntem la categoria actori de figurație, atunci ar fi bine să clarificăm că actorii de figurație câteodată fac mai mult decât este rolul lor. Dovadă stă filmul „Ultimul Samurai” în care, într-una din scenele cheie, personajul lui Tom Cruise, consilierul militar Nathan Algren, sosește călare pentru scena bătăliei finale a filmului.

Citește și: Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre VIDEO

Pe măsură ce Cruise coboară de pe cal, unul dintre actorii de figurație este lovit în burtă de către calul actorului. În loc să se pună la pământ și să plângă ca un bebeluș, actorul de figurație s-a dat un pas în spate, a reacționat încet și s-a realiniat grupului. De fapt, acest moment ciudat este atât de subtil încât mulți nici nu l-au observat, timp de câțiva ani. Până la urmă, samuraii trebuie să fie disciplinați, iar acel actor de figurație și-a luat rolul în serios.

Foto: captură din video

Pisica panicată din filmul „You Only Live Twice”

Filmul „You Only Live Twice” are un moment pe cat de ciudat, pe atât de amuzant. Într-o scenă în care era filmată o explozie, o pisică persană, albă și frumoasă, s-a panicat extrem de tare la scena de final. Donald Pleasence, în rolul lui Blofeld, abia a reușit s-o mai țină în brațe. Camera a surprins bietul animal căutând disperat, cu privirea, cea mai apropiată ieșire.

Foto: captură din video

Câinele aruncat în ocean, în spatele lui Hulk Hogan

Prin anii ‘90, când luptătorul de wrestling Hulk Hogan și-a încercat norocul în actorie, singurul motiv pentru s-a vorbit despre filmul în care a jucat a fost un câine. Pe când filma o scenă pentru filmul „Mister Nanny”, în care actorul se plimba mândru cu motocicleta pe bulevard, pe fundal se vede cum un tip oarecare și-a aruncat câinele în apă.

Citește și: 7 filme educative despre istoria rasismului și a protestelor anti-rasism

Motivele pentru care s-a întâmplat asta nu sunt cunoscute, dar cert este că scena cu Hulk pe motocicleta sa a fost foarte importantă, căci nu a fost tăiată la montaj.

Un mister vechi de un secol, rezolvat de o comedie

Cine s-ar fi gândit vreodată că o comedie poate rezolva un mister de aproape un secol? Într-una dintre scenele filmului „Stuart Little” apare pe fundal un tablou al lui Robert Bereny, „Sleeping Lady with Black Vase”, care dispăruse subit cu zeci de ani în urmă.

Expertul în artă Gergely Barki a fost șocat să-l vadă în film și a făcut tot posibilul, timp de doi ani, să intre în legătură cu o persoană din echipa de producție.

Citește și: Lista celor mai bune filme de animație pe care le vom putea vedea în următorul an

Așa, Barki a aflat că tabloul fusese cumpărat de la un magazin ieftin, la un preț de nimic și apoi revândut unui colecționar. Acesta din urmă, la 90 de ani după ce a dispărut originalul, l-a adus în Budapesta și l-a vândut la licitație, în 2014, la prețul de 229.500 euro.

Sursa: Looper

Urmărește Go4IT.ro pe Google News