Lista celor mai bune filme de animație pe care le vom putea vedea în următorul an

21.11.2020
Lista celor mai bune filme de animație pe care le vom putea vedea în următorul an
Foto: Facebook/Raya and the Last Dragon

Într-un top cu filme de animație care vor avea lansarea până la sfârșitul anului și în anul următor, tronează, după „Tom și Jerry” (5 martie 2021), războinica Raya din filmul „Raya and the last dragon”.

Dacă toate lucrurile merg conform planurilor, „Raya and the last dragon” va avea lansarea pe 12 martie 2021. Povestea este pe atât de simplă, pe cât de simpatice sunt personajele. În Lumandra, un tărâm ce se află în altă lume, pe un Pământ reimaginat și populat de o civilizație antică, Raya încearcă să găsescă ultimul dragon în viață. Ea s-a antrenat toată viața ca să devină cea mai bună războinică. Ușor contrariată de cum se schimbă omenirea, Raya este convinsă că, pentru a restaura pacea în lume, trebuie neapărat să găsească dragonul.

Citește și: „Wonder Woman 1984”, în cinematografe de Crăciun, dar și pe un serviciu de streaming

Din film nu lipsesc muzica bună și nici scenele amuzante cărora Raya și camaradul ei le dau naștere în aventurile lor spre găsirea dragonului. Filmul este o producție Walt Disney Animation Studios în regia lui Don Hall și Carlos Lopez Estrada, cu actrița Cassie Steele în rolul Rayei.

Despre „Tom și Jerry” am scris pe larg într-un articol dedicat.

Peste câteva zile „se lansează” aventurile familiei Croods

Cu o distribuție care îi include pe Emma Stone, Nicolas Cage și Ryan Reynolds, animația „The Croods” va fi lansată pe 25 noiembrie. În „The Croods. A new Age”, continuarea aventurilor din 2013, accentul este pus pe familia preistorică Croods care caută locul perfect pe care să-l numească „acasă”.

Căutările îi duc către un loc ireal de frumos în care ei s-ar simți ca acasă, doar că nu ar fi singuri. O familie, The Betterman, locuiește deja acolo. Ușor-ușor, familia Croods învață lucruri noi de la această familie cu care ajunge să se împrietenească foarte bine. Totuși, ca-n orice situație, nu poate fi totul chiar roz, așa că mici tensiuni apar. Acestea, însă, nu fac decât ca acțiunea să fie mai palpitantă și scenele mai amuzante.

Aventurile Minionilor continuă în 2021

„Minions 2. The rise of Gru” este o animație care a avut mai multe date de lansare însă, din cauza pandemiei, filmările au fost oprite. Conform noilor planuri, data lansării este 2 iulie 2021. Filmul este o continuare a comediei din 2015, iar povestea prezintă încercările lui Gru de a-și face un renume. Acesta reușește mai mult să și-i facă dușmani pe cei în cercul cărora dorea să intre.

Crezând că îi impresionează, el le fură o amuletă chiar de sub ochii lor, iar acest lucru nu a fost tocmai o mișcare inteligentă. De aici și până la situații incomode și foarte amuzante nu este decât un pas, iar toate aventurile se vor vedea pe ecrane în iulie, anul următor.

„Rumble” dărâmă lumea wrestlingului

Acest film a avut, de asemenea, mai multe date de lansare amânate. Comedia animată sportivă “Rumble” va fi lansată în cinematografe în mai 2021. Pe scurt, acțiunea se desfășoară în jurul sportului wrestling, ringul și actualul campion oficial fiind însetați de o figură nouă în luptă.

Citește și: Maria Bakalova, despre rolul din „Borat 2”: M-am temut să nu fiu traficată. Ce spune despre întâlnirea cu Giuliani

Contrar așteptărilor, dar și ușor previzibil ca și scenariu, noul campion mult așteptat este fix acela la care nimeni nu s-ar gândi vreodată. Ca în orice film, încă o dată se arată că ambiția și multă muncă fac loc succesului.

„Jungle Cruise” – idei de planuri de vară

În cazul în care încă nu știți cum și unde să trăiți primejdios în vara lui 2021, poate filmul „Jungle Cruise” vă dă ceva idei. Însă asigurați-vă că vă luați toate măsurile de precauție pentru că unde este aventură este și nevoie de un erou.

Filmul îi aduce pe Dwayne Johnson și pe Emily Blunt într-o serie de aventuri în junglă, cu momente care mai de care mai primejdioase. Dar cum întotdeauna există un erou care să se „ocupe” de toate pericolele pe care jungla amazoniană le ascunde, acest film are și el secretele sale. Din păcate, pentru a le afla, fanii celor doi actori și ai poveștii trebuie să aștepte până în iulie 2021, când este programată lansarea în cinematografe.

Sursa: YouTube/FilmSpot Trailer

Urmărește Go4IT.ro pe Google News