Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre VIDEO

13.07.2020
Top 10 gafe, care ţi-au scăpat, din filme celebre VIDEO
Foto: Captură din video

Chiar dacă în anumite filme s-au investit zeci de milioane de dolari, tot au scăpat greşeli de vestimentaţie la editarea finală. În unele cazuri realizatorii nu au ştiut că au greşit sau nu au mai putut elimina erorile. De exemplu, în „Star Wars: The Empire Strikes Back” apare o greşeală pe care regizorul George Lucas nu a reuşit să o scoată nici ulterior, după ce filmul a fost relansat.

Iată greşelile de vestimentaţie descrise în clipul realizat de canalul de YouTube The Richest:

1. În „Braveheart” majoritatea scoţienilor poartă kilt, deşi acţiunea se petrece cu multă vreme înainte ca acest obiect vestimentar să fie purtat în Scoţia.

2. În „Django Unchained” eroul poartă un model de ochelari de soare care nu apăruse încă.

3. „Saving Private Ryan” include multe scene în care se vede că paraşutiştii poartă ghete de culoare neagră. Acestea au fost introduse în armata americană abia în anii 1950, iar până atunci toate ghetele erau maro.

4. În „American Hustle” un personaj poartă un model de ceas Rolex care nu exista în anii 1970, când se petrece acţiunea filmului. Ceasul a fost lansat în 2010.

5. Majoritatea soldaţilor englezi din „Zulu” sunt bărbieriţi, deşi acţiunea filmului se petrece într-o perioadă în care părul facial era purtat de majoritatea bărbaţilor, iar în armată era aproape un standard.

6. Jim Morrison, solistul formaţiei „The Doors”, purta peste tot o pereche de ochelari de soare Ray-Ban, variantă Aviator. Totuşi, în filmul „The Doors” acesta apare în mai mult scene cu un alt model de ochelari.

7. În „Glory”, un film în care acţiunea se petrece în timpul Războiului Civil american din secolul 19, un soldat poartă un ceas digital la mână.

8. „Alien” include o scenă în care gluga pe care un personaj o poartă sub cască dispare în scenele următoare.

9. În „Star Wars: The Empire Strikes Back”, înainte să fie „îngheţat” în corbonit, Han Solo poartă doar o cămaşă albă. În scena următoare are şi haina pe el, iar în cadrul următor aceasta dispare şi reapare cămaşa.

10. „The Magnificient Seven” include o scenă în care un indian Comanche are o freză „Mohawk” care nu era purtată în tribul lui, ci în altele. Această creastă era purtată de obicei de bărbaţii din tribul Pawnee.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult
Recomandare video