Lashana Lynch, hărțuită din cauza rolului de agent 007 din filmul „No Time to Die”

10.11.2020
Lashana Lynch, hărțuită din cauza rolului de agent 007 din filmul „No Time to Die”
Foto: Profimedia Images

De ceva vreme s-au tot făcut valuri cu privire la noul agent 007 din seria James Bond, iar recent s-a confirmat faptul că actrița britanică Lashana Lynch a primit rolul în „No Time to Die”. Ea nu este doar prima femeie „007”, ci și prima persoană de culoare care joacă acest personaj emblematic.

Acest fapt i-a adus o avalanșă de comentarii răutăcioase din partea celor care nu acceptau o femeie Bond și, cu atât mai puțin, una de culoare.

Citește și: Recenzie „Barbarii”, unul dintre serialele momentului pe Netflix

Așadar, schimbările suferite de James Bond pentru „No Time to Die”, film care ar trebui să intre în cinematografe în aprilie 2021, au determinat-o pe actriță să se deconecteze de la conturile de social media pentru a putea ține la distanță răutățile.

Lashana Lynch pune hărțuirea și pe seama culorii pielii sale

Actrița a precizat că indiferent că este ea sau altcineva de culoare în acest rol, „discuțiile vor fi aceleași, atacurile și abuzul ar fi aceleași”. Lynch a menționat și că a trebuit să își reamintească în mod constant că „toate răutățile acestea se întâmplă pentru că rolul său este parte din ceva ce este și va rămâne revoluționar”.

Foto: Profimedia Images

Cât despre personajul său din „No Time to Die”, Nomi, actrița a declarat: „Nu vreau să pierd nicio oportunitate când vine vorba despre ceea ce Nomi ar putea însemna. Am studiat cu atenție scenariul pentru a scoate ceea ce este cel mai bun din rol, pentru ca oamenii de culoare și nu numai să fie mândri. Fiecare proiect din care fac parte, indiferent de buget sau gen, trebuie să fie 100% autentic”.

Citește și: Cine este actrița bulgară care o interpretează pe fiica lui Borat și femeia din mijlocul scandalului Giuliani?

În „No Time to Die”, Bond este retras în Jamaica, iar Nomi va fi nevoită sa preia rolul de agent secret și să se confrunte cu un inamic mortal, interpretat de Rami Malek. Acesta din urmă este cunoscut și pentru rolul lui Freddy Mercury din „Bohemian Rhapsody”, pentru care a obținut premiul Oscar.

Din distribuția celui de-al 25-lea film din seria „James Bond” – care marchează, de altfel, și ultima apariție a lui Daniel Craig în rolul agentului 007 – mai fac parte actorii: Lea Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris și Ana de Armas.

„No Time to Die”, pe muzica lui Billie Eilish

Cât despre muzică, aceasta va fi interpretată de artista Billie Eilish, care s-a bucurat de mare succes în ultimii ani și a câștigat o mulțime de fani și premii.

Despre melodia „No Time to Die”, Eilish a spus ca a fost scrisă în timp ce era în turneu în Texas și că este foarte apropiată de sufletul ei.

Sursa: EW.com

Urmărește Go4IT.ro pe Google News