Noul trailer al filmului Interstellar ne pregăteşte pentru o călătorie spaţială emoţionantă

Noul trailer al filmului Interstellar ne pregăteşte pentru o călătorie spaţială emoţionantă

Christopher Nolan a fost întotdeauna un scenarist şi un regizor care a abordat filme mai speciale. Acesta a fost ataşat de proiecte precum Memento, The Prestige, trilogia The Dark Knight şi Inception. Noul său film, Interstellar, nu se abate de la această regulă, iar noul trailer dovedeşte că în noiembrie ne aşteaptă încă un film eveniment semnat de Nolan.

Subiectul filmului este, după cum sugerează şi titlul, călătoria interstelară. Într-un viitor nu foarte îndepărtat, Pământul este secat de resurse, iar umanitatea este pusă în faţa pieirii. Un grup mic de astronauţi va pleca de pe Terra folosind o gaură de vierme pentru a explora galaxia şi pentru a  căuta o nouă planetă pe care omenirea să îşi continue viaţa.

Interstellar

Totuşi, în ciuda scenariului SF, accentul pare să fie pus pe tragedia personajelor principale, care vor face sacrificii în încercarea de a asigura supravieţuirea întegii rase umane. Cu siguranţă ne aşteaptă o călătorie emoţionantă plină de suspans, susţinută de actori cu renume precum Matthew McConaughey, Anne Hathaway şi Michael Caine.

Interesant este şi modul în care trailerul poate fi vizionat. Pentru a-l accesa, trebuie să intraţi pe site-ul oficial al filmului (interstellarmovie.com), şi să introduceţi codul 7201969. Cei mai atenţi vor realiza că această parolă este chiar data de 20 iulie 1969, moment care a marcat aterizarea pe lună a misiunii Apollo 11.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult