Orange, partener al filmului “Asterix la Jocurile Olimpice”

Orange, partener al filmului “Asterix la Jocurile Olimpice”

Orange se asociază cu La Petite Reine, Pathé Renn Production, Les Editions Albert René şi distribuitorul român de film Ro Image pentru a susţine lansarea în cinematografele din Romania în 1 februarie 2008 a filmului eveniment “Asterix la Jocurile Olimpice”.

Prin acest nou parteneriat Orange se asociază cu cea de-a şaptea artă oferind spectatorilor conţinut suplimentar faţă de film, creat împreună cu producătorul şi Les Editions Albert René.

Pentru ca iubitorii filmului să descopere noile aventuri ale celui mai cunoscut galez de pe planetă, Orange propune conţinut în avanpremieră legat de film şi universul acestuia, disponibil pe www.orange.ro şi în portalul wap Orange World: trailerul filmului, interviuri cu actorii şi echipa de realizare a filmului, secvenţe de making of, informaţii despre actori şi personaje, imagini din film, precum şi jocul oficial al filmului pe mobil.

Mai jos puteţi vizualiza câteva imagini din filmul “Asterix la Jocurile Olimpice”. Printre actorii care au participat la realizarea acestei bijuterii cinematografice se numără Alain Delon (Iulius Cezar), Benoît Poelvoorde (Brutus), Clovis Cornillac (Asterix) şi Gerard Depardieu (Obelix).

Asterix la Jocurile Olimpice

Asterix la Jocurile Olimpice

Asterix la Jocurile Olimpice

Asterix la Jocurile Olimpice

Urmărește Go4IT.ro pe Google News