Spotify oferă trei luni gratuite celor care aleg să plătească abonament Premium

22.08.2019
Spotify oferă trei luni gratuite celor care aleg să plătească abonament Premium

Spotify, cel mai popular serviciu de streaming de muzică din lume, a anunţat că începând de astăzi, cei care optează să treacă de la un cont Spotify Free la unul Premium, vor primi trei luni de abonament gratuit. Compania oferea până acum doar o lună de gratuitate, în comparaţie cu Apple Music, principalul rival din piaţă, care asigura un întreg trimestru de gratuitate abonaţilor. Desigur, există momentan câteva limitări, însă în viitor această perioadă de „încercare” va deveni standardul.

Compania suedeză se laudă cu cei peste 100 de milioane de abonaţi la serviciul Premium în toată lumea şi prezintă funcţiile avansate la care primesc acces cei care aleg să plătească cei 5 euro pe lună (în România). Este vorba despre eliminarea completă a reclamelor, descărcarea şi redarea locală a melodiilor şi podcast-urilor de pe platformă, posibilitatea de a reda playlist-uri în orice ordine doreşte utilizatorul şi de a trece peste melodii după bunul plac.

Nu în ultimul rând, compania vorbeşte despre suportul pentru serviciul Spotify Connect, care permite schimbarea cu o singură atingere a sursei de redare, serviciul fiind compatibil cu boxe inteligente, televizoare inteligente, computere, smartphone-uri şi chiar sistemele de infotainment din maşini, echipate cu CarPlay sau Android Auto. Desigur, compania nu menţionează şi faptul că Spotify Connect a fost deschis şi celor care folosesc varianta gratuită a serviciului în urmă cu ceva vreme.

Cei care se abonează începând de astăzi, pot primi cele trei luni gratuite doar pentru conturile individuale şi cele de student. Conturile de familie nu sunt momentan în acest program, însă vor fi adăugate în viitorul apropiat. De asemenea, această ofertă nu este disponibilă pentru cei care se abonează prin alte servicii sau prin operatorii telecom.

La ultimul raport din luna aprilie, Spotify avea 217 milioane utilizatori activi lunar pe platformă, dintre care 100 de milioane erau plătitori de abonament.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult