Star Wars Episodul VIII a fost amânat. Află când se lansează

21.01.2016
Star Wars Episodul VIII a fost amânat. Află când se lansează

Star Wars: The Force Awakens a fost cel mai mare eveniment media din 2015, însă acesta este doar începutul unei serii de filme noi, pe care Disney le pregăteşte pentru anii următori. În urmă cu doar câteva luni gigantul media a anunţat mai multe filme din seria Star Wars, care urmează după episodul VII de anul trecut, cât şi datele la care acestea vor fi lansate. Se pare însă că următoarea parte principală a epopeei spaţiale va întârzia cu câteva luni.

Deşi nu avem foarte multe detalii despre următorul film Star Wars important, numit momentan doar „episodul VIII” ştiam măcar că ar trebui să ne aşteptăm la o lansare în luna mai din 2017, la aniversarea a 40 de ani de la debutul primului film din serie. Astfel, în loc de 26 mai 2017, următorul episod Star Wars a fost mutat în luna decembrie pe data de 15. Practic, distanţa între filmele din seria principală este de doi ani, rar întâlnită în ultima perioadă, cânt majoritatea filmelor care fac parte din serii apar în fiecare an.

Cu toate acestea, Disney nu va lăsa niciun an de acum şi până la finalul noii trilogii fără un nou Star Wars în cinematografe. Anul acesta, spre final, vom primi un nou film numit Rogue One: A Star Wars Story. Acesta va avea loc între episodul III şi IV şi va avea în prim plan personaje precum Darth Vader, Bobba Fett şi o echipă de piloţi rebeli care trebuie să fure planurile armei Death Star din mâinile Imperiului Galactic. Nu în ultimul rând, între episoadele VIII şi IX, în 2018 este programat un nou film care va urmări aventurile lui Han Solo din tinereţe, urmând ca personajul să fie întruchipat de un alt actor şi nu de Harisson Ford. După lansarea episodului IX, Disney doreşte să lanseze un al treilea film din seria „Star Wars Anthologies” din care fac parte Rogue One şi Han Solo, despre care nu au fost dezvăluite detalii.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult