„Superintelligence”- comedia de pe HBO Max în care Melissa Mccarthy salvează omenirea

11.11.2020
„Superintelligence”- comedia de pe HBO Max în care Melissa Mccarthy salvează omenirea
Foto: Profimedia Images

Pe 26 noiembrie, o nouă comedie, „Superintelligence”, urmează să fie lansată, cu Mellisa McCarthy și Bobby Cannavale, în rolurile principale.

McCarthy este cunoscută pentru rolurile din „Tammy” (2014), „The Boss” (2016) și „Life of the Party” (2018), unde a lucrat împreună cu soțul ei, Ben Falcone. Același lucru care s-a întâmplat și pentru comedia „Superintelligence” care va fi disponibilă pe HBO Max.

Citește și: Nu doar „Parasite” și „Crazy Rich Asians”. Filmele asiatice cuceresc lumea, în plină pandemie

Acțiunea filmului este pe cât de simplă, pe atât de amuzantă, iar scenariul poartă semnătura lui Steve Mallory. Carol Peters duce o viață în care nu se întâmplă mare lucru, până când, într-o zi, obiectele din casă încep să-i vorbească. Atunci, suspectează fie că i se fac farse, fie că își pierde mințile. Ce se întâmplă, de fapt, este că primul „agent de superinteligență” din lume a ales-o pe ea pentru observație, punând stăpânire pe viața ei, cu intenția de a pune stăpânire pe omenire. Carol trebuie să dovedească faptul că omenirea merită salvată.

Din distribuția „Superintelligence” mai fac parte James Corden, vocea agentului de superinteligență, Bryan Tyree Henry, starul din „Atlanta”, Karan Soni („Deadpool”) și Jean Smart, în rolul președintelui SUA.

Citește și: Lashana Lynch, hărțuită din cauza rolului de agent 007 din filmul „No Time to Die”

McCarthy spune că filmul este despre modul în care tehnologia ne domină viețile, dar, în același timp este un reminder că deși oamenii fac greșeli, tot merită să fie salvați. Actrița a mai spus că pentru acest film s-a „antrenat” petrecând săptămâni întregi vorbind cu obiecte prin casă și că nu și-a imaginat vreodată să spună că „azi a avut o conversație foarte drăguță cu un prăjitor de pâine”.

Succes după succes și o nominalizare la Oscar

După succesul din 2011 al comediei „Bridesmaids”, Melissa McCarthy a devenit din ce în ce mai cunoscută și și-a adăugat numele în distribuția filmelor „Identity Thief”, alături de Jason Bateman, și „The Heat”, în care a jucat alături de Sandra Bullock, ambele lansate în 2013.

Alți doi ani mai târziu a obținut rolul pentru „Spy”, scris și regizat de Paul Feig. În 2018, cariera ei a atins cote maxime când a obținut rolul pentru comedia „Can You Forgive Me?” a lui Marielle Heller, rol pentru care a fost nominalizată Oscar pentru „Cea mai bună actriță”.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News