Trailerul final al filmului „Beauty and the Beast” a fost lansat. Piesa este interpretată de Ariana Grande

Trailerul final al filmului „Beauty and the Beast” a fost lansat. Piesa este interpretată de Ariana Grande

Disney a lansat trailerul oficial al filmului „Beauty and the Beast”, un remake spectaculos în care joacă actorii Emma Watson, Dan Stevens şi Ewan McGregor, a cărui premieră este programată pentru 17 martie.

Pe fundalul imaginilor în care publicul o poate vedea pe Emma Watson în rolul lui Belle, pe Dan Stevens în rolul Bestiei şi pe Ewan McGregor în rolul sfeşnicului francez Lumiere, Ariana Grande şi John Legend cântă în duet o nouă piesă, intitulată „How Does A Moment Last Forever”.

Povestea şi personajele pe care publicul le ştie şi le iubeşte revin la viaţă într-o adaptare live-action spectaculoasă a clasicului film de animaţie Disney „Frumoasa şi Bestia”, printr-un regal cinematografic strălucitor, care celebrează una dintre poveştile cele mai îndrăgite din toate timpurile. „Frumoasa şi Bestia” estepovestea călătoriei fantastice a lui Belle, o tânără inteligentă, frumoasă şi independentă, care este luat prizonieră de o Bestie în castelul său. În ciuda temerilor sale, ea se împrieteneşte cu personalul fermecat al castelului şi învaţă să privească dincolo de chipul hidos al Bestiei, dându-şi seama ce inimă blândă are Prinţul din interiorul Bestiei.

Din distribuţia filmului fac parte: Emma Watson în rolul lui Belle; Dan Stevens interpretează Bestia; Luke Evans este Gaston, chipeşul, dar superficialul sătean care o curtează pe Belle; Kevin Kline îl joacă pe Maurice, tatăl lui Belle; Josh Gad este LeFou, aghiotantul suferind al lui Gaston; Ewan McGregor este Lumière, candelabrul; Stanley Tucci este Maestro Cadenza, clavecinul; Audra McDonald este Madame de Garderobe, şifonierul; Gugu Mbatha-Raw este Plumette, ştergătorul de praf; Hattie Morahan este vrăjitoarea; Nathan Mack este Chip, ceaşca de ceai; Ian McKellen este Cogsworth, ceasornicul, iar Emma Thompson este ceainicul, Doamna Potts.

Filmul regizat de Bill Condon este bazat pe producţia animată din 1991 a „Frumoasa şi Bestia”, iar scenariul este scris de Stephen Chbosky şi Evan Spiliotopoulos.

Filmul „Frumoasa şi Bestia” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 17 martie 2017, fiind disponibil în format 3D (subtitrat şi dublat) şi IMAX 3D (subtitrat).

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult