Kindle Scribe de la Amazon a primit o super reducere de Black Friday

23.11.2023
Kindle Scribe de la Amazon a primit o super reducere de Black Friday

Kindle Scribe, tableta celor de la Amazon, a primit o reducere substanțială de preț în cadrul ofertelor de Black Friday, devenind astfel mai accesibilă pentru iubitorii de lectură și tehnologie.

Modelul, cel mai avansat din gama Kindle, se remarcă prin funcționalitățile sale extinse, incluzând un stilou special pentru scriere, care transformă dispozitivul într-un caiet digital.

Cu ocazia Black Friday, prețul Kindle Scribe a scăzut considerabil. Începând cu 17 noiembrie, varianta de 16GB a Kindle Scribe este disponibilă la prețul de $264.99, redus de la $369.99. Pentru cei care doresc mai mult spațiu de stocare, modelele de 32GB și 64GB sunt de asemenea la reduceri, costând $279.99 (preț normal $389.99) și, respectiv, $304.99 (preț normal $419.99).

Cu ce funcții vine Kindle Scribe

În plus, Kindle Scribe se distinge prin funcții avansate care îl fac mai mult decât un simplu e-reader. Echipat cu un ecran de 10.2 inchi și 300ppi front-lit, modelul permite utilizatorilor nu doar să citească cărțile preferate, dar și să ia notițe și să le digitalizeze ulterior. De asemenea, oferă o varietate de unelte pentru convertirea și editarea creațiilor, diferite tipuri de pensule, și cea mai lungă durată de viață a bateriei dintre toate modelele Kindle, cu Amazon afirmând că oferă „luni de citit și săptămâni de scris” pe o singură încărcare.

Pentru cei interesați să exploateze la maximum potențialul Kindle Scribe, există oferte de pachete care includ stiloul Premium (cu un capăt ca guma de șters) și o husă de protecție care deține și stiloul, plus un încărcător. Reducerea de Black Friday face din Kindle Scribe o opțiune atractivă pentru iubitorii de lectură și tehnologie, fie că este vorba despre un cadou perfect pentru un pasionat de cărți sau despre un upgrade de la un model Kindle mai vechi.

Anul trecut, Kindle a scos și primul dispozitiv rezistent la apă, numit Kindle Oasis. Modelul are un preț de 250 de dolari și o memorie de 8GB, cu o conectivitate prin Wi-FI și 4G.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult